- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
o kendi ayrılmıs zaten.twitterda dediler.kendi isteği ile sanırımOkan böke aciklama yapmali
okan böke kendi isteğiyle düşmüş diyorlar.
bu da var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o kendi ayrılmıs zaten.twitterda dediler.kendi isteği ile sanırımOkan böke aciklama yapmali
okan böke kendi isteğiyle düşmüş diyorlar.
bu da var
Muslera İstanbul'a geldi mi bugün bir bilgi geldi mi bu konuda ?
Kendi story attı istanbuldanMuslera İstanbul'a geldi mi bugün bir bilgi geldi mi bu konuda ?
Muhalefetin listesi nasıl kazanıyor. Genel kurula akın eder ve bu mahlukatlari ezer geçer üyeler
Önemli bir nokta yakalamışsın hocam. Evet, aslında denetim kurulu için seçime gidilecek ifadesi var, seçilecek olan aslında denetleme kurulu (öyle bir seçim olursa tabi).seçim var demiyor zaten, yeni denetim kurulu seçilecek ve muhalefetin liastwsi kazanabiliyor diyor. dolayısıyla uyumlu bir çalışma ortamı olmaz, yönetimin yaptığı işleri hata olarak tespit edebilirler. sıkıntılı bi durum olabilir yani
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Muhalefetin listesi nasıl kazanıyor. Genel kurula akın eder ve bu mahlukatlari ezer geçer üyeler
Tercuman mert cetin fotosunu begenmis umutlanalim miArkadaşlar Naingollan'ın eşi. Asıl hucum etmemiz gereken bu:
İnstagram adresi : claudia_lai_nainggolan

marttan önce hareket olmaz.hoş seçim de yok zaten.denetim kurulu seçilecek sadece o da tabi haber dogruysa.baska da bi durum yokyönetimin bahanesi de hazır oldu
ya bu rodopa da güven olmaz haber şimdi düştü daha nerden aldın hemen ayrıntılarımarttan önce hareket olmaz.hoş seçim de yok zaten.denetim kurulu seçilecek sadece o da tabi haber dogruysa
Yok falcaoyu duyup üye oldumnodrici duyup üye olmuş hoşgeldin renktaş
Vasfi'nın taşakları > di Marzio, manu keliVasfi Vural > Manu Lonjon