Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu kulüp yöneticileri iyi giden herkesi baltalamasa o kadar bir sıkıntı kalmayacak ki. aysal iyiyken ona da sarıyorlardı.

yahu ne zor kulübüz arkadaş dışarıdan çok içeride düşman var

Albayrak başta olmak üzere yönetimin sosyal medya hesaplarına Naingollan baskısı yapmalıyız.

bi de ortaya atılan asılsız iddiada denetim kurulu seçilecek deniyo ama ne zaman seçilir mechul.bu da marta kalabilir.divan toplantıları martta daha yogun oluyo.kasım gibi de olabilir tabi ama twitterda transferi etkileyecegini düşünen ergen beyinler var

Bizde de var biraz ergenlik yani anında modumuz değişiyor.

Arkadaşlar bu süreçler öyle çabuk ilerlemez, siz felaket tellallarına bakıp da kuşlara pay vermeyin. Boş verin, yönetime bir şey olmaz, bir haftada olacak iş değil bunlar. Kaldı ki koskoca kulübün bir hukuk departmanı var.

Siz bozmayın havanızı, gerçekten düşünmesi gerekenler zaten her türlü önlemi alır :)

Ayrıca bu muhalefete de anlam veremiyorum, yani New York Times'ta bile refere edilmişiz FFP konusunda örnekler diye. Bir takdir edin be kardeşim, kadir kıymet bilip bir omuz verin, bir şaşırtalım milleti dedirtelim ki hakikaten tek yürek çalışılıyor. Yok, hep bir alaşağı etme çabası

Nice muhalefetler gelip geçecek, bizler Galatasaray taraftarları kalacağız. Biz, en azından ben, yönetimimizi destekliyoruz(m). Gerisi hikaye

Vasfi'nın taşakları > di Marzio, manu keli
çocuk gibisiniz. bütün nöbetleri vasfi açarsa elbette birine kap denk gelecek. vasfi totemi olabilmesi için vasfinin arada nöbet açması gerekir. totem işini de hiç ettiniz. size bir sonrakini vasfi açsın dedim. lyundima zaten belliydi bi kerameti yok. üstüne mahkeme kararı düştü. ağız tadıyla totem de yaptırmıyorsunuz. anten kunten işler yapmayın. güzel güzel totem yapıyorduk vasfi nöbetleriyle. hiç ettiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt