Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cagliari Başkanı Giulini: "Orta saha için zaten bir delilik yaptım, Nandez ve Rog için 33 milyon harcadım. Nainggolan için üçüncü bir delilik yapmak zor geliyor." (SKY Sports)

emre 1-2 güne resmen acıklanacak demişti ali naci gazetede.sonra da kamptan ayırlıp istanbula gelecekmiş.

bjknin ilgilendiği martins indi nasıl stoper?bi de fenerin ilgilendiği gustavo fransada iyi miydi?tam olarak öne oynayan bi ön libero mu?

Onyekuru ve Falcao gelirse Babel ne olacak yav. Adam çılgın atıyor hazırlık maçlarında. Onyekuru da formdaydı. Falcao zaten banko forvet.

Kaç gündür Arda Turan haberi yok. Arda sonunda anladı galiba gelemeyeceğini.

Nainggolan-Seri-Belhanda 3'lüsü defansif olarak iyi olur mu sence üstat?

O konu büyük açmaz zaten defansif orta saha olmadan oyun oynanır mı diye. Bugün elit takımların çoğu Dm kullanıyor Fernandinho, Fabinho, Casemiro, Busquets vs. Nainggolan'ın son sezonlarda biraz 10 numaraya devşirilmesinden dolayı defansif sıkıntı olur gibi biri daha lazım bence.

çocuk gibisiniz. bütün nöbetleri vasfi açarsa elbette birine kap denk gelecek. vasfi totemi olabilmesi için vasfinin arada nöbet açması gerekir. totem işini de hiç ettiniz. size bir sonrakini vasfi açsın dedim. lyundima zaten belliydi bi kerameti yok. üstüne mahkeme kararı düştü. ağız tadıyla totem de yaptırmıyorsunuz. anten kunten işler yapmayın. güzel güzel totem yapıyorduk vasfi nöbetleriyle. hiç ettiniz.
İki makara yapalım dedik ne boş yaptın ya

Babel forvete 1. Yedek olur hem Onyekuru hem Emre gelirse dehşet oluruz

çocuk gibisiniz. bütün nöbetleri vasfi açarsa elbette birine kap denk gelecek. vasfi totemi olabilmesi için vasfinin arada nöbet açması gerekir. totem işini de hiç ettiniz. size bir sonrakini vasfi açsın dedim. lyundima zaten belliydi bi kerameti yok. üstüne mahkeme kararı düştü. ağız tadıyla totem de yaptırmıyorsunuz. anten kunten işler yapmayın. güzel güzel totem yapıyorduk vasfi nöbetleriyle. hiç ettiniz.

Yasiniza göre cocuk gibi yorum yapmissiniz

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt