- 27 Ocak 2010
- 139.720
- 106.107
- 5.648
Cagliari Başkanı Giulini: "Orta saha için zaten bir delilik yaptım, Nandez ve Rog için 33 milyon harcadım. Nainggolan için üçüncü bir delilik yapmak zor geliyor." (SKY Sports)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kim la
taktik de olabilir. Ben halen bize gelmesinin ihtimalini vermiyorum. Hele yarin felan bos. Hangi sali demedim'e gitti
Basaksehir ve Avci sampiyon olmadi diye o kadar sevindim ki hak eden sampiyon oldu dedi Adem![]()
taktik de olabilir. Ben halen bize gelmesinin ihtimalini vermiyorum. Hele yarin felan bos. Hangi sali demedim'e gitti
Onyekuru için tekrar kiralamak için evertonla görüşüyoruz.
Mirin = Indibjknin ilgilendiği martins indi nasıl stoper?bi de fenerin ilgilendiği gustavo fransada iyi miydi?tam olarak öne oynayan bi ön libero mu?
bjknin ilgilendiği martins indi nasıl stoper?bi de fenerin ilgilendiği gustavo fransada iyi miydi?tam olarak öne oynayan bi ön libero mu?
anladım
Nainggolan-Seri-Belhanda 3'lüsü defansif olarak iyi olur mu sence üstat?
İki makara yapalım dedik ne boş yaptın yaçocuk gibisiniz. bütün nöbetleri vasfi açarsa elbette birine kap denk gelecek. vasfi totemi olabilmesi için vasfinin arada nöbet açması gerekir. totem işini de hiç ettiniz. size bir sonrakini vasfi açsın dedim. lyundima zaten belliydi bi kerameti yok. üstüne mahkeme kararı düştü. ağız tadıyla totem de yaptırmıyorsunuz. anten kunten işler yapmayın. güzel güzel totem yapıyorduk vasfi nöbetleriyle. hiç ettiniz.

️
️
️
ARDAAAAAAAAAAAAAAASurvivor duyumu var elimde;
@FALCAO Geliyor gönlümün efendisi️
️
️
@HakanHatipoglu
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
çocuk gibisiniz. bütün nöbetleri vasfi açarsa elbette birine kap denk gelecek. vasfi totemi olabilmesi için vasfinin arada nöbet açması gerekir. totem işini de hiç ettiniz. size bir sonrakini vasfi açsın dedim. lyundima zaten belliydi bi kerameti yok. üstüne mahkeme kararı düştü. ağız tadıyla totem de yaptırmıyorsunuz. anten kunten işler yapmayın. güzel güzel totem yapıyorduk vasfi nöbetleriyle. hiç ettiniz.