Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.220
- 8.249
- 1.233
Feghouli geç form tutacak Emre geldiği gibi oynar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onyekuru için tekrar kiralamak için evertonla görüşüyoruz.
Onyekuru ve falcao kim ? Babel’de mi oynuyorlar?Onyekuru ve Falcao gelirse Babel ne olacak yav. Adam çılgın atıyor hazırlık maçlarında. Onyekuru da formdaydı. Falcao zaten banko forvet.
boş değil totem yapıyorum makara zaten mütemadiyen yapılıyor.İki makara yapalım dedik ne boş yaptın ya
Indi agir bir adam ben takimima koymam vida mirin roco indi hepsini topla adam gibi bir stoper etmiyoranladım
Bu adam troll, inanma
Adamin esi kanser oda kanser olur diyor.bende adam kötü bisey dedı sandım abartma la
Eğlenmeye geliyoruz buraya herkes kendince bişeyler katıyor. Totem veya makara farketmez.boş değil totem yapıyorum makara zaten mütemadiyen yapılıyor.
biri on numara oynar bazı maçlarda. arada dönüşümlü değişik pozisyonlarda oynarlar ceza sakatlık durumlarına göre. bazen biri yedek hamle oyuncusu olur.Onyekuru ve Falcao gelirse Babel ne olacak yav. Adam çılgın atıyor hazırlık maçlarında. Onyekuru da formdaydı. Falcao zaten banko forvet.
ZÜLFO AGAMDAN BİLE DAHA TÜROL BU
@Sergen Zeren
belhanda ne yaSeri-Nainggolan-Belhanda ligin çok üzerinde artı ucl çeyrek final tadında orta merkez olur. Sertlik,teknik ve tempo hiç birinde zafiyet olmaz. Seti de geçişi de rahatça oynarlar. Defansif olarak kaygılanmaya gerek yok çünkü üçü de zaten oyunun iki yönüne de destek veriyor.
iyi o zaman sen makara yap ben totem yapayım ikimiz de eğlenelim.Eğlenmeye geliyoruz buraya herkes kendince bişeyler katıyor. Totem veya makara farketmez.
bu survivorcunun Yönetim ile yakinligi var mi