Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Renktas diagnede mucadele yok hirs yok fizigi var kullanamiyor bitiricilik oda yok kaleci ile karsi karsiya penalti almaya calisan adam gozumde forvet degildir net kasimpasa donemi beni baglamaz ben bizdeki durumuna bakarim bombos bir adam zaten iyi olsa digane yi satmaya vedati almaya calistik teknik ekip bile kabul etmis bizde etmeliyiz bence

Yetenek olarak Diagne=Vedat

ikisi de çapsız, bizde as forvet olmaz. Ama sahada karakter olarak Vedat önde bizimkinden.

Falcao'nun Galatasaray'a gelmek için bir şartı var. Oyuncu, kariyerini bitirmek istediği Millonarios takımından teklif gelmesi halinde sözleşmeden çıkış için kolaylık istiyor. (@ManuLonjon - Yahoo Sport)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Offff off of of YahooFR çok ama
Çok ciddi bir kaynak

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Diagneyi savundugumdan değil, savunan da çıkmaz zaten ;
Gel gelelim, hadi bizdeki golleri geçtim, yarim sezonda 20 gol atmış adam , tüm sezonda 17 atabilmiş bir adamdan her türlü iyidir..
Ha adamın bir ismi olur , geçmişte yaptıkları ile kalitesi ortadadır anlarim, evet bu adam diagneden iyi her türlü derim, ama vedat lan bu vedat, rizede 17 atmış, öncesi gençler , giresun..
Elde veri yok diagneden iyi diyebilecek..

O yüzden her türlü diagne>vedat, eşitliği bile kabul edemem..

Aksini söylecek biri varsa da tabii ki argümanlarını dinlemek isterim..

#SONDAKİKA

Yahoo Sport Fransa:

Radamel Falcao'nun menajeri Jorge Mendes Galatasaray ile 3 yıllık sözleşme için görüşüyor.

@FALCAO sözleşmeye Kolombiyalı Millonarios kulübünden teklif gelmesi halinde "serbest kalma" maddesi koymak istiyor.

@GalatasaraySK

Koyamayiz pasam 2m€

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Falcaoooooooooooooooooooooo

Tamam gelen soruya bende dedimki ustun olacaklari bir yer varsa oda burasi dedim ama neticede degisecek ve belkide en geride olacaklari mevkii burasi olacak sahsi fikrim iki oyuncuyu onume koy hemen vedati alirim bu benim fikrim
Eyvallah, neyse inşallah Vedat kötü topçu çıkar diyelim, Diagne de iyi paraya satılır diyelim uzlaşalım ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt