Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler orijinal lig tv ne kadar aylık süper lig paketi? Uydu dan izlemek için

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Karakter bence cok onemli sahada durus takimi icin mucadele etme bunlar benim icin attigi golden daha onemli adamin topa bam diye vurdugunu gormedim

Vedat hic degilse sahada takimi icin mucadele ediyor adamda hirs var adi kim oluraa olsun sahada ruh gibi dolanan adam benim icin basarisizdir
Renkdaş bunlar havada kalıyor yalnız, karakteri , sahadaki duruşu tabii ki önemli yalnız burda kiyaslanan kim daha karakterli falan degil, kim daha iyi..

Forvet için kıyas verisi attıkları golse eğer, vedat için de elde veri yoksa , bence çok yanlış bir kıyaslama oluyor karakter falan diyerek..

Mesela diagne 25 atar diyebiliriz bu sene için, aynı şeyi vedat için diyebilir miyiz?
10 golde kalacaksa napalım karakterini o adamın...?

Yani renkdaş işin özü, karakter önemlidir evet, ama başarı başka birşey.. kıyas götürmez..
balotelli mesela, adam serseri kurşun gibi, tutturursa şampiyon yapacak yetenekte ama karakteri bozuk.. balo mu vedat mi diye sorarsan döverler adamı.. Biraz uzun oldu ama bu örnekle anlatabildim sanırım derdimi :)

Nainggolan demeyin abi. Kaldıramıyorum. Delleniyorum, titriyorum.
beautifulf_1G2jTStO.gif

Renkdaş bunlar havada kalıyor yalnız, karakteri , sahadaki duruşu tabii ki önemli yalnız burda kiyaslanan kim daha karakterli falan degil, kim daha iyi..

Forvet için kıyas verisi attıkları golse eğer, vedat için de elde veri yoksa , bence çok yanlış bir kıyaslama oluyor karakter falan diyerek..

Mesela diagne 25 atar diyebiliriz bu sene için, aynı şeyi vedat için diyebilir miyiz?
10 golde kalacaksa napalım karakterini o adamın...?

Yani renkdaş işin özü, karakter önemlidir evet, ama başarı başka birşey.. kıyas götürmez..
balotelli mesela, adam serseri kurşun gibi, tutturursa şampiyon yapacak yetenekte ama karakteri bozuk.. balo mu vedat mi diye sorarsan döverler adamı.. Biraz uzun oldu ama bu örnekle anlatabildim sanırım derdimi :)
Ya kurban oldugum diagne icin bu kadar satir niye yazdin okumaya usendim parmaklarina yazik bekle Falcao geldimi 10 sayfa yaz okurum

Şaka falan banega unutuldu en çok istediğim oydu ya seri banega ikilisini görmek istiyordum

Feghouli Belhanda Onyekuru
Falcao

Emre Deniz Jimmy
Babel

Adem=Miktat rolü.​

ua gfb birbirine giriyor
kaossss ulan
Al iste soyadi ile bir yerlere geldigini zanneden herifin teki bosbogazlik ile gencleri birbirine sokacak. Bizim baskan bugun guzel konustu bence taraftarlari birbirine dusurmekten kacalim diye polemige gerek ,it ürür kervan yürür.oyuna gelmemek lazim istedikleri tam olarak bu zira başarısızlar

Son düzenleme:
Alniste soyadibile.biryerlere geldigini zanneden herifin teki bosbogazlik ile gencleri birbirine sokacak. Bizim baskan bugun guzel konustu bence taraftarlari birbirine dusurmekten kacalim diye polemige gerek ,it ürür kervan yürür.
bu saatten sonra azdan az çoktan çok gidecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt