Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ua gfb birbirine giriyor
kaossss ulan
Falcao > fbkarsılastırılabilir oyuncular degil
bence degil3. senesı icin koydurmak ıstıyorsa iyi bişey
tayfayı satanın babasını satarızkimi tutuyoruz
gstayfayı satanın babasını satarız
tarafımız sarı kırmızı renklerden
Renkdaş bunlar havada kalıyor yalnız, karakteri , sahadaki duruşu tabii ki önemli yalnız burda kiyaslanan kim daha karakterli falan degil, kim daha iyi..Karakter bence cok onemli sahada durus takimi icin mucadele etme bunlar benim icin attigi golden daha onemli adamin topa bam diye vurdugunu gormedim
Vedat hic degilse sahada takimi icin mucadele ediyor adamda hirs var adi kim oluraa olsun sahada ruh gibi dolanan adam benim icin basarisizdir
Adam 2 sene üst düzey oynarsa gitmez 3. yıl oynayamazsa maliyetten kurtulmak ıcın bızım ıcınde cıkıs maddesi olur iste 2 sene yeter bızebence degil
pratikte 2 + 1 oyuncu opsiyonu oluyor
Ya kurban oldugum diagne icin bu kadar satir niye yazdin okumaya usendim parmaklarina yazik bekle Falcao geldimi 10 sayfa yaz okurumRenkdaş bunlar havada kalıyor yalnız, karakteri , sahadaki duruşu tabii ki önemli yalnız burda kiyaslanan kim daha karakterli falan degil, kim daha iyi..
Forvet için kıyas verisi attıkları golse eğer, vedat için de elde veri yoksa , bence çok yanlış bir kıyaslama oluyor karakter falan diyerek..
Mesela diagne 25 atar diyebiliriz bu sene için, aynı şeyi vedat için diyebilir miyiz?
10 golde kalacaksa napalım karakterini o adamın...?
Yani renkdaş işin özü, karakter önemlidir evet, ama başarı başka birşey.. kıyas götürmez..
balotelli mesela, adam serseri kurşun gibi, tutturursa şampiyon yapacak yetenekte ama karakteri bozuk.. balo mu vedat mi diye sorarsan döverler adamı.. Biraz uzun oldu ama bu örnekle anlatabildim sanırım derdimi![]()
Al iste soyadi ile bir yerlere geldigini zanneden herifin teki bosbogazlik ile gencleri birbirine sokacak. Bizim baskan bugun guzel konustu bence taraftarlari birbirine dusurmekten kacalim diye polemige gerek ,it ürür kervan yürür.oyuna gelmemek lazim istedikleri tam olarak bu zira başarısızlar
ua gfb birbirine giriyor
kaossss ulan
hoyadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bu saatten sonra azdan az çoktan çok gidecekAlniste soyadibile.biryerlere geldigini zanneden herifin teki bosbogazlik ile gencleri birbirine sokacak. Bizim baskan bugun guzel konustu bence taraftarlari birbirine dusurmekten kacalim diye polemige gerek ,it ürür kervan yürür.