Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.376
- 7.239
- 2.358
Gençler o Galatasaray da oynamış veya oynayacak kaliteli futbolcular için yapılmış bir sıralama. Siz düzeltin artık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben severdim kendisini. Kaliteli adamdı ama tutmadı.
adam bütün derbilerde gol attı nerdeyse daha ne yapsın...Ya hızlı kanat diyorsunuz iyi güzel hoş alalım da Onyekuru olmasın bu isim adamda futbol zekası yok tamamen bitiricilik hız ve çalım var set oyununda kapalı savunmayı açmada rezalet birisi bunların hepsini yapabilen birilerine bakalım en azından. Beğenmesek de Bruma ve Garry bu açıdan daha iyilerdi.
benımde aklımda bi isim varFalcao gelmezse mehmet ocak’a sövecegim
Hollandalilari sevmiyorum pek
benımde aklımda bi isim var
Renktaş ben pahalı ve yaşı ilerlemiş transferlere karşıyım.Üstad Falcao transferi ile ilgili görüşlerini alalım. @Ahmed Arif Kesen
su an pastanın ustunde cilek yerine hıyar var amaFalcao pastaya çilek olur. Pasta çileksiz de olur. Ama kremasız ve keksiz olmaz. Dos transferi ve Onyekuru burada krema ve kek oluyorlar.
o kendısını bılıyor rtaşIsim alalim kardes
Renktaş ben pahalı ve yaşı ilerlemiş transferlere karşıyım.
Ancak falcao konusunda bu iki konudan çok sağlıklı olup olmaması beni killandiriyor.
Sağlıklı bir falcao bize çok fazla fayda sağlar ama sene içinde 10 maç kaçırması demek bizi bitişimiz demek.
Çünkü tüm bütçemizi kendisine baglayacagimiz için alternatifsiz kalabiliriz.
Valla ben hiç sövmedim şimdiye kadar da muhtemelen Volkan Kılıç'a bi güzelleme yapacağım.Falcao gelmezse mehmet ocak’a sövecegim
Hollandalilari sevmiyorum pek
Galatasaray futbolcusuna hakaret ettiğin için kendini bir müddet banlamalısın biraderKoduğum Falcaosu hala gelmedi mi lan
Pası ağlara veriyor yine de beğendiremiyoruzadam bütün derbilerde gol attı nerdeyse daha ne yapsın...
Gençler benim Galatasaray’da izlediğim en iyi yabancı sıralaması şöyle Falcao da gelirse.
Hagi
Drogba
Sneijder
Falcao
Ribery
Lincoln
Jardel
Popescu
İlie(Az da olsa izledik)
Elano
Keita