Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gençler o Galatasaray da oynamış veya oynayacak kaliteli futbolcular için yapılmış bir sıralama. Siz düzeltin artık.

Falcao da Adam olsun sakin bizi kullanip ta sözlesme falan uzatmasin,bu taraftarin bedduasini almasin sonu kotu olur

Ya hızlı kanat diyorsunuz iyi güzel hoş alalım da Onyekuru olmasın bu isim adamda futbol zekası yok tamamen bitiricilik hız ve çalım var set oyununda kapalı savunmayı açmada rezalet birisi bunların hepsini yapabilen birilerine bakalım en azından. Beğenmesek de Bruma ve Garry bu açıdan daha iyilerdi.
adam bütün derbilerde gol attı nerdeyse daha ne yapsın...

Falcao pastaya çilek olur. Pasta çileksiz de olur. Ama kremasız ve keksiz olmaz. Dos transferi ve Onyekuru burada krema ve kek oluyorlar.

Üstad Falcao transferi ile ilgili görüşlerini alalım. @Ahmed Arif Kesen
Renktaş ben pahalı ve yaşı ilerlemiş transferlere karşıyım.
Ancak falcao konusunda bu iki konudan çok sağlıklı olup olmaması beni killandiriyor.

Sağlıklı bir falcao bize çok fazla fayda sağlar ama sene içinde 10 maç kaçırması demek bizi bitişimiz demek.

Çünkü tüm bütçemizi kendisine baglayacagimiz için alternatifsiz kalabiliriz.

600

Renktaş ben pahalı ve yaşı ilerlemiş transferlere karşıyım.
Ancak falcao konusunda bu iki konudan çok sağlıklı olup olmaması beni killandiriyor.

Sağlıklı bir falcao bize çok fazla fayda sağlar ama sene içinde 10 maç kaçırması demek bizi bitişimiz demek.

Çünkü tüm bütçemizi kendisine baglayacagimiz için alternatifsiz kalabiliriz.

mitro gider. oraya genç bir oyuncu gelir tahminen

Orta sahada iyi bir rotasyonumuz olur ise.
Falcao maç kaçırsa bile Babel forvette iyi oynar bence.
Onyekuru ve Mor geldiğini varsayarsak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt