Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben bir şekilde çıkacaktır diye düşünüyorum. geçen devre arası yedek kalacaksam giderim demişti çünkü. ülkesine gider diye düşünüyorum.
Şu an mevcut sistemde yedek kalacaģını adı gibi biliyor zaten. Bir yere gidecek olsa haberleri çıkardı, ben kalacağını düşünüyorum bu sezon

Bu Serdar Kelleci tam bir GS düsmani.

Samatta > Falcao diyor. Samatta kim yav. Tamam alabilirsin, faydasi da olabilir ama bu ikisini kiyaslamak nedir.

Onlarda çok iyi oyuncular, hatta daha iyi bile olanlar vardır mesela Zlatan gibi. Ama bu 9 numaralar işi sadece gol atmak olan, her türlü gol atan bitirici gol makinaları. Benzema öyle bitirici birisi falan değil.
ben o konuyu hic anlayamadim zaten, dünyada son temsil eden 9mus falan, lewandovskide var mesela tam bir makina :D

"Onaylandı! Falcao önümüzdeki 3 sezon Galatasaray'ın yeni oyuncusu olacak. Birkaç gün içinde resmi açıklama yapılır."

¡CONFIRMADO! @falcao será nuevo jugador del #Galatasaray por las próximas 3 temporadas. En pocos días se hace el anuncio oficial. Muchos éxitos . #Falcao #colombia #OrguolloColombiano en Estambul Turquía Selección Colombia / Fan on Instagram: “¡CONFIRMADO! @falcao será nuevo jugador del #Galatasaray por las próximas 3 temporadas. En pocos días se hace el anuncio oficial. Muchos…”

@hsnyldrm1979

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yanlız rakip takım olsam kimi tutacağım diye şaşırırdım.

Falcao
Feghouli
Babel
E. Mor
Seri
Belhanda
...

"Onaylandı! Falcao önümüzdeki 3 sezon Galatasaray'ın yeni oyuncusu olacak. Birkaç gün içinde resmi açıklama yapılır."

¡CONFIRMADO! @falcao será nuevo jugador del #Galatasaray por las próximas 3 temporadas. En pocos días se hace el anuncio oficial. Muchos éxitos . #Falcao #colombia #OrguolloColombiano en Estambul Turquía Selección Colombia / Fan on Instagram: “¡CONFIRMADO! @falcao será nuevo jugador del #Galatasaray por las próximas 3 temporadas. En pocos días se hace el anuncio oficial. Muchos…”

@hsnyldrm1979

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Doğukan sen bu Falcao'yu bir şekilde getireceksin :)

Donk tam kral ya

IMG_20190730_094749.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt