Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Temmuz ayında Falcao konusu açılmıştı ANTU da :D

LmpGrdn1907 - 02.07.2019 21:46
Vay arkadas bende heyecan yaptım

elektrikci - 03.07.2019 06:08
imkansiz

shadowtr - 03.07.2019 08:53
Ben de gün içinde çok şey düşünüyorum ama gelip buraya konusunu açmıyorum

sinantalya07 - 04.07.2019 15:51
Falcao candır. Ne şartlarda olursa olsun gelmesini isterim

ousta - 04.07.2019 17:53
Bence Cristiano Ronaldo daha mantıklı olur

tumblr_nsmowxHVg91uaprtto1_1280.png

O değil de bu Ozornwafor'u bir ben mi beğeniyorum. Herkes göndermenin peşinde. Ben rotasyonda çok iyi olacağı kanısındayım.
Falcao'nun arkasına Cenk'i kiralarsak Valentine'i kadroda tutabiliyoruz.
Beğenilmediği için değil tecrübe kazanıp gelişmesi için oynayabileceği bir takıma gitmesi faydalı olur.

O değil de bu Ozornwafor'u bir ben mi beğeniyorum. Herkes göndermenin peşinde. Ben rotasyonda çok iyi olacağı kanısındayım.
Falcao'nun arkasına Cenk'i kiralarsak Valentine'i kadroda tutabiliyoruz.

Gönderilme isteği performansının iyi olmadığından değil , iyi olduğu için Marcao ve Luyi'nin arkasında körelmek yerine daha da gelişilmesi istenildiğinden ve yabancı sınırı tabiki.

Uruguay, Kolombiya, Brezilya, İsveç, Norveç, Hollanda, Yunanistan, Kongo, Fildişi Sahili, Nijerya, Cezayir, Fas, Japonya...

un_visual.jpg

Sangare gelmesi imkansız beyler. Adamlar 17-18 milyonu reddetmiş 22 istiyorlarmış :)

Satın alma opsiyonu yaparız. Diagne den gelen parayı gömerim buna ben. Adamların Avrupası yok. Geçen sene 16 . Bitirdiler

Bizim yönetim işi biliyor bu aralar hiç farkettinizmi. Alınan oyuncuların hepsi takımların en iyi düzeyindeki adamları

Marcao,falcao,seri,babel,lyundima. Hepsi son sıralardaki takımların adamı. Sagnare de olabilir bence. Zaten spl ve Avrupa mücadelesi verecek hiç bir takımdan 20 den aşağı oyuncu alamazsın.

6 numara ya gider sagnare. Bu benim görüşüm maddi olarak bilemem ama orta saha ve defansa satış opsiyonulu ile adam aliyorsan genç ve dinamizm getirmeli. Ofansif hatta tecrübeli olmali. Çünkü biz yarışmacı takımız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt