Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Satın alma opsiyonu yaparız. Diagne den gelen parayı gömerim buna ben. Adamların Avrupası yok. Geçen sene 16 . Bitirdiler

Bizim yönetim işi biliyor bu aralar hiç farkettinizmi. Alınan oyuncuların hepsi takımların en iyi düzeyindeki adamları

Marcao,falcao,seri,babel,lyundima. Hepsi son sıralardaki takımların adamı. Sagnare de olabilir bence. Zaten spl ve Avrupa mücadelesi verecek hiç bir takımdan 20 den aşağı oyuncu alamazsın.

6 numara ya gider sagnare. Bu benim görüşüm maddi olarak bilemem ama orta saha ve defansa satış opsiyonulu ile adam aliyorsan genç ve dinamizm getirmeli. Ofansif hatta tecrübeli olmali. Çünkü biz yarışmacı takımız.

Birak Sangareye,

Care belli

Gönderilme isteği performansının iyi olmadığından değil , iyi olduğu için Marcao ve Luyi'nin arkasında körelmek yerine daha da gelişilmesi istenildiğinden ve yabancı sınırı tabiki.

3 kulvarda mutlaka şans bulacaktır. Stoper ikilimiz sert ve ikili mücadeleden kaçmayan oyuncular. Cezalı oldukları maç çok olacaktır.
Kayseri'de tüm maçlarda oynasa ne olur oynamasa ne olur.

Satın alma opsiyonu yaparız. Diagne den gelen parayı gömerim buna ben. Adamların Avrupası yok. Geçen sene 16 . Bitirdiler

Bizim yönetim işi biliyor bu aralar hiç farkettinizmi. Alınan oyuncuların hepsi takımların en iyi düzeyindeki adamları

Marcao,falcao,seri,babel,lyundima. Hepsi son sıralardaki takımların adamı. Sagnare de olabilir bence. Zaten spl ve Avrupa mücadelesi verecek hiç bir takımdan 20 den aşağı oyuncu alamazsın.

6 numara ya gider sagnare. Bu benim görüşüm maddi olarak bilemem ama orta saha ve defansa satış opsiyonulu ile adam aliyorsan genç ve dinamizm getirmeli. Ofansif hatta tecrübeli olmali. Çünkü biz yarışmacı takımız.

liege 3.sırada bitirdi ligi , luyi sayılmaz.

Falcao, Galatasaray'la 3 yıllık sözleşme imzalamak için hazır. Bu hafta imzalar atılacak. Jorge Mendes yaptığı açıklamada, oyuncusunun Galatasaray'la 3 yıllık sözleşme imzalayacağını ve son senesinde isterse Millionairos'a gitme hakkına sahip olacağını söyledi. (ADN Medellin)

Uruguay, Kolombiya, Brezilya, İsveç, Norveç, Hollanda, Yunanistan, Kongo, Fildişi Sahili, Nijerya, Cezayir, Fas, Japonya...

un_visual.jpg

United Nations ve yine istiklal marsimizi okuyamayacak ilk 11ler. Ha bu açlığı almak icin Emre Moru transfer ediyoruz. Lakin bu hıyarın da Turkce pek bilmedigi ortaya cikti

son senesindedir. 2 yıl kesin bizde olr
diger türlü saçmalık

Maasinin hangi kismini sponsor ödeyecek? Umarim bizim cebimizden max Feghouli seviyesinde maas cikar ve geri kalaninin sponsor öder.

Ikinci seneden sonra ülkesine gitme maddesi varsa sorun olmaz zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt