Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sissokoyu, post hoca asla birakmaz adamin 12inci adami.

Wanyama olur oda cok zor, daniel levy paragoz adamdir

Janssen icin, fenerden 4m kiralama ucreti aldi
Fener'in salaklığı desek.Taliplisi fazla yok adamın ve Cl'de oynayacak bir takım var isteyen. Wanyama kötü bir takıma yada rotasyonda sonradan oyuna gireceği bir takıma gitmek isterse amenna ama elimiz güçlü.

Babel var, adem var,eren var. Belki de hoca 4-4-2 oynayacak.
Hocanın aklındaki sistem bu sene için bilemiyorum ben
Bartali olduğuna göre pres düzeyi daha üste olabilir 2 bölgede. Bence vermemeliyiz. Gideceği takımda tecrübe filan kazanamaz Türkiye icinde. Ozonwor bence marcao ve lyundima dan daha çok kazandıracak 2-3 seneye kadar.
Eren? Can mı?

bir kere ömer tutulup emre gönderilemez , çünkü ülkende yetişmiş adam , ömer yabancıların yetiştirdiği adam. o yüzden cl'de listeye ömeri bildirip emreyi yollamak sana sıkıntı olur. emre'de potansiyel var , sadece oynaması lazım o yüzden kiraya gönderiyorlarsa ona birşey demem.
emre bence fena değildi kalabilir sol bek türk ve genç

Fener'in salaklığı desek.Taliplisi fazla yok adamın ve Cl'de oynayacak bir takım var isteyen. Wanyama kötü bir takıma yada rotasyonda sonradan oyuna gireceği bir takıma gitmek isterse amenna ama elimiz güçlü.

Elimiz guclu ama Levy ucuz birakmaz en az 2-3m kiralama ucreti arti oyuncunun butun masrafi siz odeyin der.

Belki EPLde takimina en dogru durust yoneten baskan daniel levy

Cidden Lequipe haberi de varmış , İlk Kolombiya basını yazdı sonra Pedulla ve Schira yazdı, En son Yahoo Sport France ve Lequipe haberi geçtiler galiba cidden başaracağız bu işi.

Babel var, adem var,eren var. Belki de hoca 4-4-2 oynayacak.
Hocanın aklındaki sistem bu sene için bilemiyorum ben
Bartali olduğuna göre pres düzeyi daha üste olabilir 2 bölgede. Bence vermemeliyiz. Gideceği takımda tecrübe filan kazanamaz Türkiye icinde. Ozonwor bence marcao ve lyundima dan daha çok kazandıracak 2-3 seneye kadar.

34 hafta sürecek bir serüven için elinde as mevkisi forvet olan 33 yaşındaki Falcao ile yola çıkıp 32 yaşındaki Babel ve 32 yaşında Adem var dersen geçen sene Başakşehir'in 20.haftadan sonra düştüğü duruma düşersin ve 3 kulvarda şampiyonluk hedefliyorsun. Mevkisi ileri uç olan genç bir yedek isim şart oraya.

FC Millioneres falan hikaye Falcao gelsin burada 2 yıl oynasın buradaki ilgiyi ve İstanbul da yaşamaya alışınca öyle bir madde bile varsa kendi iptal edecek.

24m avroya süper lig yeteneği almak istiyorlar ise ligimizin potansiyeli gerçekten büyükmüş

Biz ozan kabaki 12m yerine 22m falan satabilseydik keşke
kuyruğumuz sıkışmasa satmazdık da mecbur kaldık gibi bir şey. diğer türlü şampiyonluk giderdi. aradaki farkı da şampiyonluk + cl ına giderek fazlasıyla giderdik.

PSG, Everton oyuncusu Idrissa Gana Gueye'i 32 M € karşılığında kadrosuna kattı.

Schenederlin işi de zor olur bu gelişmeden sonra bence

Düşünsenize ligdeki diğer takımlar oynatacak forvet bulamazken bizim forvetimiz Falcao olacak :love:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt