- 21 Ocak 2010
- 72.958
- 51.375
- 5.003
şu an korkunç bir kalabalık var havalimanında herkesi bekliyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
falcao gizli gelecekti siz nerden haber aldınızşu an korkunç bir kalabalık var havalimanında herkesi bekliyoruz
falcao mu gelecekmiş , ben havalimanında izdiham var diye paylaştım , hep izdiham our zaten havalimanında.falcao gizli gelecekti siz nerden haber aldınız
Fb resmi twitter
sayfasi bayern munihe akşama görüşürüz yazmis

2012 2013 geldiği yıl 2015 2016 3 yıl var aradaDiger yandan Rvp 2012-13 EPLde 26 gol atmis biri
Falcaonun kalitesi tartisilmaz ama bu burada da basarili olacagi garantilemiyor
Insanlarin temkinli olmalari normal
Ulan bir falcao için kolombiyadaki bütün sözlü ve yazılı basını öğrendik.Radamel Falcao, adım adım Galatasaray'a yaklaşıyor. (WRadio Colombia)
Koş ulan
7.5 gitmediğini dua edelim serbest kalma maddesi bitirdi bizi. İbne sözleşme uzatmadı.24m avroya süper lig yeteneği almak istiyorlar ise ligimizin potansiyeli gerçekten büyükmüş
Biz ozan kabaki 12m yerine 22m falan satabilseydik keşke
Modric zu galatasarayFalcao haberlerinden sıkıldım (!) Hadi yeni bir elit orta saha duyumu atsın biri
kostas oynayacağına erene veya ali yavuza şans verilsin, deniz alınacağına 10 numara da m.kapıya şans verilsin.(deniz bizim için zaten yavaş bir kanat oyuncusu olur)