- 3 Temmuz 2012
- 139.944
- 88.193
- 5.338
vaySa ben falcao
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vaySa ben falcao
Darısı Seri'nin de başına inşallah![]()
Kurunun evlendiği güne ait foto
Adamın gelmek istediği o kadar belli ki
Denayer gibi yeniden kiralamak zorunda kalacaklar başka yolu yok.Yalnız işin kötüsü,kötü nam salıyoruz bize giden oyuncular ayrılmak istemiyorlar![]()
O sezon tamamen bizim fatih hoca krizimiz ve saçma sapan yabancı sınırı yüzünden şampiyon oldular en iyi yerliler bunlardaydi volkan dönemin en iyi yerli kalecisi egemen stoperi caner gökhan en iyi bekler orta saha topal vs. bizi durdurmak için getirdikleri saçma sapan yedekte bile yabancı oturamaz kuralı yüzünden eboue ve riera dan yararlanamadık 13 milyona aldığımız bruma yi doğru düzgün kullanamadık yerli oynatma ilk 11 de en az 5 olduğu için veysel sarı full oynadı o sezonun 2 yarısında neredeyse tamamen yerli kalitesiyle şampiyon oldular..puyol sadik ve kronik sakat merdar azizle mi?
fenerin 2013-2014 kadrosu ligin en iyisiydi her mevkide a class oyuncusu vardi
Dursun Özbek'in bunga bunga otelinde buluşalım FalcaoSa ben falcao
Yazan kesin kuşlardan biri. Bozuk ingilizce kullanmış. İngilizce bilmiyor.Sanırsın Everton müthiş kulüp ...
O sezon tamamen bizim fatih hoca krizimiz ve saçma sapan yabancı sınırı yüzünden şampiyon oldular en iyi yerliler bunlardaydi volkan dönemin en iyi yerli kalecisi egemen stoperi caner gökhan en iyi bekler orta saha topal vs. bizi durdurmak için getirdikleri saçma sapan yedekte bile yabancı oturamaz kuralı yüzünden eboue ve riera dan yararlanamadık 13 milyona aldığımız bruma yi doğru düzgün kullanamadık yerli oynatma ilk 11 de en az 5 olduğu için veysel sarı full oynadı o sezonun 2 yarısında neredeyse tamamen yerli kalitesiyle şampiyon oldular..
Hello la's. Finally got me work permit. Can't wait to start and show the fans what I'm about at this fantastic club.
Bu paraları verler ise, MALlik olur. Ederi en fazla 50
Pogba zu R.Madrid
130m avro + 30m bonus
Merak ediyorum elalemde trden transfer yaparken taraftarları fotomaaaaççç fanatiiikk takvimmmmmm diye heyecanlanıyor mudur