Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben çocukkene hiç unutmam 93,94 senelerinde 3,4 yaşımda iken mahallede herkes fenerliydi,mahallenin bir abisi vardı çok uğraştı beni fenerli yapmak için ama olmadım.Hayatımın dönüm noktalarından biriymiş yoksa şu an böyle lapeski(maşallah) saçlarım olmazdı kel kalırdım.

Ben çocukkene hiç unutmam 93,94 senelerinde 3,4 yaşımda iken mahallede herkes fenerliydi,mahallenin bir abisi vardı çok uğraştı beni fenerli yapmak için ama olmadım.Hayatımın dönüm noktalarından biriymiş yoksa şu an böyle lapeski(maşallah) saçlarım olmazdı kel kalırdım.
aynı zamanda basur

Falcaonun sözleşme detaylarına ulaştım
kurban-bayram-karikatyr-33-617x410_1.webp

Falcao gelirse bir haftalığına yüceler yücesi kralımdan vazgeçip Falcao'yu profil resmi yapacağım.

3 yıldır özelde öğretmenlik yapıyorum 5 10 yıla bjk liler fb lileri geçicek oransal olarak en cok artış bjk lilerde..

Monaco'nun talip olduğu Mariano Diaz için Roma da devreye girdi. (AS)

yeter lan

SON DAKİKA | CAS, Trabzonspor'un 2010-11 sezonuyla ilgili başvurusunu reddetti. [Sözcü]

Benimde ilk hatırladığım anılar 2001 2002 şampiyonluğu ondan önce fazla ilgili değildim galiba futbola tarihimizin en iyi dönemine şahit olamamak üzücü..

derbilere de kötü başladığım o dönemde, hatırladığım ilk 2 derbi kadıköyde 7 kişi kaldığımız ve 6-0lık derbiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt