Mehmet Fırat
Kırmızı Üye
- 27 Ağustos 2018
- 1.268
- 851
- 658
Olmamış reddetmiş teklifi monaco da 1 yıl daha kalacam demiş
Nerde demiş?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olmamış reddetmiş teklifi monaco da 1 yıl daha kalacam demiş
@Ünsal Vardar arkadaştan numune alabilir miyiz , kanatlı içeriğine rastlarsak bildirirseniz sevinirim.Melih Bey mod arkadaşlara yada forumda deneyimli arkadaşlara sorarsanız ne yada nasıl olduğumu onlar söyler. Lütfen hakaret etmeyiniz.
Okay Şampiyonlar Ligi oynamak ve Fatih Hoca ile çalışmak isterse diretirse mecbur verecekler.Adamların takımda en güvendiği oyuncularından biri , ileride güzel paralara Avrupa'da okutabileceği de bir adam. Opsiyonlu kiralık vermesinin Celta'ya hiçbir karı yok.
kuş olduğuma dair iddialar mevcut olmakla birlikte kanıtlanabilmiş değildir.naptiniz ustat adam oldu. belkide kendi kustur nerden bilebiliriz demi.
tribün de paylaşmış
@Ünsal Vardar arkadaştan numune alabilir miyiz , kanatlı içeriğine rastlarsak bildirirseniz sevinirim.
Yalancıyı öpmüyorlar ya sallıyorlar bol kesedenzeki uzundurukanın da nasıl bir kolpacı olduğu ortaya çıkıyor sürekli emre akbaba transferindeki sponsor yardım edecek diyordu falcaoya adamlarla sözleşme yenilemedik
haydaa, cok fark varmi mesela normal ve yeni seri ve ustalarin karisimiyla
Kesinlikle , bir de Ali Sami Yen'de maç izlememiş arkadaşlarım için üzülüyorum.Bir Galatasaray'lının Hagi dönemini kaçırması bana bile dert oluyor, üzücü bi durum.. Aynı sıkıntı biraderde var benim, 98 doğumlu![]()
azer bülbülün iyi değilim dediği andayım prof 10Sen yetkili değilmişsin zaten. @Ünsal Vardar modum öyle diyor.