- 20 Mayıs 2011
- 23.437
- 10.391
- 1.873
diagne gidiyor haberleri toz oldu gördünüz mü? yerli basın çöp demiyorum boşuna
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Balıklama dalmak gibi olmasın fakat Yeni Rakı Ala'yı ben de öneriyorum.Yeni seri içtim mi hatırlamıyorum, Ustaların karışımı güzel, tok bi rakı. Ala daha yumuşak. Ben uzun süre içtiğim için içimi yumuşak bal gibi rakı seviyorum. Ala da öyle.
Monaco forvet transferi yapmadan Falcao'yu bedelsiz bırakmak istemiyormuş.Bu iş ağustos ortasını bulur.
burada biri piatek'i kiralamak için teklif yaptık yazsın volkan kılıç gibi .... lar hemen böyle bir düşünce var diye haber yapar.diagne gidiyor haberleri toz oldu gördünüz mü? yerli basın çöp demiyorum boşuna
Akşam 8-9 gibi Falcao'yu transfer etmeye başlarız. O zamana kadar pek hareketlilik olmaz.Sakin geciyor bugun bi hareketlilik olsada heycanlansak
Moralinizi bozmak istemiyorum rengim. Yakında haberler düser nasılsa.
Sen yaz renkdas, haber hosumuza gitmezse linç ederiz sikinti yok.Ufak ama sağlam yerden bi bilgi varda mod arkadaşlardan kimle görüşebilirim önce...şimdi yazmayayım buraya harala gürele...Linç yemeyelim öğlen öğlen![]()
Bonbalar patlıyor. Heyecan dorukta.Ufak ama sağlam yerden bi bilgi varda mod arkadaşlardan kimle görüşebilirim önce...şimdi yazmayayım buraya harala gürele...Linç yemeyelim öğlen öğlen![]()
Özelden yazabilirmisin renkdas?Ufak ama sağlam yerden bi bilgi varda mod arkadaşlardan kimle görüşebilirim önce...şimdi yazmayayım buraya harala gürele...Linç yemeyelim öğlen öğlen![]()
burada biri piatek'i kiralamak için teklif yaptık yazsın volkan kılıç gibi .... lar hemen böyle bir düşünce var diye haber yapar.
Ufak ama sağlam yerden bi bilgi varda mod arkadaşlardan kimle görüşebilirim önce...şimdi yazmayayım buraya harala gürele...Linç yemeyelim öğlen öğlen![]()