- 28 Ağustos 2018
- 2.049
- 1.962
- 698
Emre Mor, 1 M € kiralama bedeli ve 6 M € satın alma opsiyonuyla birlikte Galatasaray’da! hayırlı olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İsteyen istediğini paylaşır, küfür/hakaret olmadıkça. Sana ne?
Kim yazmışEmre Mor, 1 M € kiralama bedeli ve 6 M € satın alma opsiyonuyla birlikte Galatasaray’da! hayırlı olsun
Öyle bir derim ki hemde. Neyse hadi işineBirincisi bana sanane diyebilecek birisi değilsin , ikincisi insanlara ironi yaparak söyledim bunu senden başka herkes anladı zaten![]()
İroni yapıyorum renkdaş
Duyumum öncesi çok durgun buralar modundaydık keza sosyal medya da öyle...benim paylaşım sonrasına denk gelince coşma bu tesadüfü şaka şeysine çevirdim bende![]()

6m ne yav? Umarım doğru değildir.Emre Mor, 1 M € kiralama bedeli ve 6 M € satın alma opsiyonuyla birlikte Galatasaray’da! hayırlı olsun
İlker kardeşim paylaşımın için sağol ama bilgi aldığın her kimse başka isimler vs de sorsaydin keşke ortasaha gibi
Öyle bir derim ki hemde. Neyse hadi işine
KAYNAK?Emre Mor, 1 M € kiralama bedeli ve 6 M € satın alma opsiyonuyla birlikte Galatasaray’da! hayırlı olsun
Çokmuş yawEmre Mor, 1 M € kiralama bedeli ve 6 M € satın alma opsiyonuyla birlikte Galatasaray’da! hayırlı olsun
Bende saka yaptim rengim. Iyi yaptin bak canlandi buralar. Modlara kaynagini belirtigin sürece hiç sikinti olmaz
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum