- 27 Ocak 2010
- 59.396
- 31.011
- 3.523
flash transferde işte detaylar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence gayet uygun. genç potansiyeli yüksek bir oyuncu. luyindama gibi strateji uygulanıyor. iyi de yapılıyor ffp den dolayı.Çokmuş yaw
ne sallıyormus bize menajerlk sirketi?bize sallayan menajer sirketi bitti dediyse bitmistir
ne sallıyormus bize menajerlk sirketi?
Ben olsam 2 yıl kiralama 1+1 şekinde 5 milyon satın alma koydururdum kesinlikle seneye opsiyon koymazdım çünkü bizim seriyi almamız şart herif 50 milyonluk topçu resmen 18 versek alacağız.bence gayet uygun. genç potansiyeli yüksek bir oyuncu. luyindama gibi strateji uygulanıyor. iyi de yapılıyor ffp den dolayı.
Seriyi alamayız.6M Emreyi Satin alacagiz seneye Seriyi de istersek 18 ordan. Ikisini sezon sonu almak için 24 Milyon gelir elde etmeliyiz. Çok çok zor be
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
6M Emreyi Satin alacagiz seneye Seriyi de istersek 18 ordan. Ikisini sezon sonu almak için 24 Milyon gelir elde etmeliyiz. Çok çok zor be
Ben marcaoya 30luk teklif bekliyorum seneye.6M Emreyi Satin alacagiz seneye Seriyi de istersek 18 ordan. Ikisini sezon sonu almak için 24 Milyon gelir elde etmeliyiz. Çok çok zor be
2 yıl kiraladıyasak bak o zaman çok mantıklı olur6M Emreyi Satin alacagiz seneye Seriyi de istersek 18 ordan. Ikisini sezon sonu almak için 24 Milyon gelir elde etmeliyiz. Çok çok zor be