Tugay Ponçaklı
Kırmızı Üye
- 28 Ağustos 2018
- 1.911
- 1.941
- 698
aranızda bankacı var mı;benim ortalama 5000 tl maaşım var findeks kredi notum 1129 ama maaş aldığım bankadan dahi kredi çekemiyorum nedeni nedir acaba?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bankacı değilim ama ödemediğin veya geç ödediğin kredi kartı, kredi vs. oldu mu?aranızda bankacı var mı;benim ortalama 5000 tl maaşım var findeks kredi notum 1129 ama maaş aldığım bankadan dahi kredi çekemiyorum nedeni nedir acaba?
Öyle olsa en iyi bitirici Diagne olmasi gerekiyor RenkdasBunda anket yapmaya gerek yokki.Bitiricilik demek gol demek...aynı sene sayısında kim daha çok gol attıysa o daha bitiricidir....Muhtemelen Jardel olması lazım...
Bu arada dipnot Falcao yattı diyen arkadaşlar var...Yapmayın bunu...insanların modunu düşürmeyin...emin olun çok güzel olacak herşey...

Falcao dünya üzerinde en begendigim forvettir.
Ama en son izledigimde sut atacak gücü yoktu gibi ve biz 20 milyonluk ölü yatirim yapiyoruz.
Valla pek icime sinmadi ama hayirli olsun bakalim.
tee 10 yıl önce üniversite kartım vardı o ama bitmiş olması gerekir cezamın bir de devlet memuruyum 2 yıldırBankacı değilim ama ödemediğin veya geç ödediğin kredi kartı, kredi vs. oldu mu?
kredi notun düşükaranızda bankacı var mı;benim ortalama 5000 tl maaşım var findeks kredi notum 1129 ama maaş aldığım bankadan dahi kredi çekemiyorum nedeni nedir acaba?
Düşük mü işte kaç olması gerekiyorkredi notun düşük
neden

1500den fazla olması lazım rahat kredi için broDüşük mü işte kaç olması gerekiyor