Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulan bütün dünya falcao Galatasarayda diyor ali naci hala kulübüyle görüşülecek diyor nasıl iş bu

1564503919803.webp

Real bitmiş, taca gitmesin diye rezalet çıkardı Marcelo reis.

Lütfen srfydn takısı almış hesapları benimle iliştirmeyin :-( Yıllar önce hesaplarımı kapattım.
Dediğimiz gibi Emre yarın 18:30'da geliyor, Falcao içinse iş bitti gibi ancak gelişi hakkında maalesef bilgi edinemedim.
Giriş yapmasam da mesajlarınızı ara ara okuduğumu bilmenizi isterim. Kendinize çok iyi bakın, herkese iyi akşamlar dilerim.
İyi nöbetler :-)

Lütfen srfydn takısı almış hesapları benimle iliştirmeyin :-( Yıllar önce hesaplarımı kapattım.
Dediğimiz gibi Emre yarın 18:30'da geliyor, Falcao içinse iş bitti gibi ancak gelişi hakkında maalesef bilgi edinemedim.
Giriş yapmasam da mesajlarınızı ara ara okuduğumu bilmenizi isterim. Kendinize çok iyi bakın, herkese iyi akşamlar dilerim.
senin mesajını ilk kez görmek nasip oldu Üstad İnşallah nice güzel haberler verirsin bilhassa neigolan hakkında.Sağol renktaşım

Eyvallah sağolasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt