- 1 Ağustos 2014
- 63.862
- 75.072
- 4.338
Ali Naci: Falcao'ya Atletico Madrid ve Valencia'dan teklifler varken Jorge Mendes Galatasaray'a söz verdiğini belirtti ve prensipte anlaşıldı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
artık duyumunu açıkla
ultrAslan forumdan S.Erciyes ten alınan uçak haberi gelip buraya yazılmış, güzelmiş valla bu iş..
sen fake hesapsınEmre Mor yarın 18:30'da İstanbul'da :-)
Falcao için beklemedeyiz.
Saygılar sevgiler.
hahahahasen fake hesapsın
Ekşisözlük hesabın ne o zaman? Daha geçen yıl maşazlastık.Hayır hiçbir mecrada hesabım yok. Yıllar önce kapattım ben her şeyi. Lütfen :-(
senin mesajını ilk kez görmek nasip oldu Üstad İnşallah nice güzel haberler verirsin bilhassa neigolan hakkında.Sağol renktaşımLütfen srfydn takısı almış hesapları benimle iliştirmeyin :-( Yıllar önce hesaplarımı kapattım.
Dediğimiz gibi Emre yarın 18:30'da geliyor, Falcao içinse iş bitti gibi ancak gelişi hakkında maalesef bilgi edinemedim.
Giriş yapmasam da mesajlarınızı ara ara okuduğumu bilmenizi isterim. Kendinize çok iyi bakın, herkese iyi akşamlar dilerim.
İyi nöbetler :-)
Eyvallah sağolasınLütfen srfydn takısı almış hesapları benimle iliştirmeyin :-( Yıllar önce hesaplarımı kapattım.
Dediğimiz gibi Emre yarın 18:30'da geliyor, Falcao içinse iş bitti gibi ancak gelişi hakkında maalesef bilgi edinemedim.
Giriş yapmasam da mesajlarınızı ara ara okuduğumu bilmenizi isterim. Kendinize çok iyi bakın, herkese iyi akşamlar dilerim.
İyi nöbetler :-)
Ben teklifimde ısrar ediyorum ben real olsam Ronaldo ya 200 verir geri getirirdim