Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neyse ya bir sekilde seref aydina ulasilir yanlis anlasildi diyip hallolur arkadaslar, normaldir hepimiz insaniz, hepimiz hataya adayiz, birbirimizi kirmaya degmez, hepimizin ortak sebebi GALATASARAY!!!!

İspanyol kaynak EFE ye göre Emre takım arkadaşlarına elveda demiş.

Bu iş biter. H.O.

değerli dostlarım envai çeşit forumda üyeliği bulunan biri olarak buradaki modlara fazlasıyla haksızlık edildiğini düşünüyorum bence işlerini gayet iyi yapıyorlar ayrıca yazarların birçoğu da gerçek bilgi paylaşmak ve öğrenmek için burada o nedenle bu platformun kıymetini bilelim bence
şahsımla ilgili düşünceni alalım

Yakın zamanda forumla alakalı ilk defa bu kader çok sinirlendim herhalde az önce yaşananlarla birlikte. Hani neyin peşindesiniz ne yapmak istiyorsunuz anlamak mümkün değil. Biraz rahat ve keyfini çıkarın ortamın ya. Sürekli saçma sapan işlerle uğraşan bir kesim var. Yani yöneticiler olarak olabildiğince sizin yanınızda durdukça her seferinde dhaa da bokunu cikarabiliyosunuz işin. Transferin keyfinin surulecegi şu günler ve saatlerde ugrasilan şeye bakın ya. El insaf!

Emre Mor tutarsa müthis bir transfer olur. Inanilmaz heyecanlandirdi beni bu transfer. Mutluyum, huzurluyum. Simdi bir de Falcao gelirse degmeyin keyfime :cigara:

Aramiz limonimi. Hicbir alintima cevap vermiyorsun rengo. Birdaha laf soz etmeyiz ozaman :)

Bu arada konuya hala vakif degilim, lakin bir yanlis anlasilma olmus yani. No probs
Yok yaw oğlumla ve eşimle kavga etmekteyim, bu yüzden bakamadım pek.

Şeref Aydın diye eski bir duyumcu forum üyesi varmış(tanımam etmem) yıllar sonra gelip, Emre Mor duyumunu vermiş, Falcao hakkında da olumsuz konuşmamış, sonra da çekip gitmiş . Bende anlık olarak olaya vakıf değilim, malum geçmiş mesajlardan okuyarak gelirken gördüm mesajlarını ve ardında da bir kaç arkadaş bu hesap fake diye yazmış.

Şimdi, hesap fake tamam ama GSC rütbeli olunca, bu işi yönetimden biri yapmış olmalı anca diye düşündüm ve hepimizin adına özür istedim.

Biz buraya vakit ayırıyoruz dostum hemde koca adamlar olarak, buraya gönlünü eğlendirmeye gelenlerin kevaşesi değiliz, hakverirsen.

Ama tabi aynı duyarlılığı hesap fake diyenlerden de beklemek gerektiğini atladık. Netekim hesap fake diyenler karakter olarak fake çıktı.

Kosmostaki dengeyi sağlamak icin her alanda nasil bir Vasfi gerekliyse, ayni orantida Sergenler gereklidir.

Yok yaw oğlumla ve eşimle kavga etmekteyim, bu yüzden bakamadım pek.

Şeref Aydın diye eski bir duyumcu forum üyesi varmış(tanımam etmem) yıllar sonra gelip, Emre Mor duyumunu vermiş, Falcao hakkında da olumsuz konuşmamış, sonra da çekip gitmiş . Bende anlık olarak olaya vakıf değilim, malum geçmiş mesajlardan okuyarak gelirken gördüm mesajlarını ve ardında da bir kaç arkadaş bu hesap fake diye yazmış.

Şimdi, hesap fake tamam ama GSC rütbeli olunca, bu işi yönetimden biri yapmış olmalı anca diye düşündüm ve hepimizin adına özür istedim.

Biz buraya vakit ayırıyoruz dostum hemde koca adamlar olarak, buraya gönlünü eğlendirmeye gelenlerin kevaşesi değiliz, hakverirsen.

Ama tabi aynı duyarlılığı hesap fake diyenlerden de beklemek gerektiğini atladık. Netekim hesap fake diyenler karakter olarak fake çıktı.

Uzme kendini abi (yas itibariyle). Olur boyle seyler. Zaten az cok yonetim olsun burdaki arkadaslar olsun uyeler hakkinda bir fikir ve 'önyargiya' sahiptir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt