Hakkı Abukan
Parçalı Üye
- 9 Mart 2012
- 4.873
- 2.375
- 1.273
Selamun aleyküm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adminim uyuyabilirsin
forumda
mod ve smodlar olarak nöbete devam ediyoruz.
kaostan beslenmek gerekiyorSen ne zaman konuda olsan ortalık karışıyor tesadüf mü
Böyle şeyler için üzülmem yawUzme kendini abi (yas itibariyle). Olur boyle seyler. Zaten az cok yonetim olsun burdaki arkadaslar olsun uyeler hakkinda bir fikir ve 'önyargiya' sahiptir.
neyse ya bir sekilde seref aydina ulasilir yanlis anlasildi diyip hallolur arkadaslar, normaldir hepimiz insaniz, hepimiz hataya adayiz, birbirimizi kirmaya degmez, hepimizin ortak sebebi GALATASARAY!!!!
noluyo panpa@Murat Saylak Gel buraya seni unuttuk sanma![]()
tecavüz kelimesi 6222 kapasamındaysa bayernin febeye 6222 edişini görmek istiyorumBayernin Fenere saplayışını görmek istiyorum.
adminim uyuyabilirsin
forumda
mod ve smodlar olarak nöbete devam ediyoruz.
Munich bunlar audinin torpiliyle girmiş bunların ne işi var burda deyip hırslanmışsa vay ki ne vay.
noluyo panpayoktuk diye ortaligi yakmissiniz
Demek ki bir tanesi daha ozel.Twitterda bir kaç hesap ÖZEL HABER yazarak Falcao'nun maaşını girmişler.
Biri yazmış 5.500.000 euro. Diğeri yazmış 5.250.000 euro. İkisi de özel haber.
Hangisi doğru?
bir anlık heyecanla yazılmış olduğunu düşünüyorumIste Şeref Aydin modlardan muzdarip misSize psiko demesini nasil algiliyorsun rengo.
Peki bu adam az önce, ekşi de orda burda hesabım yok demedi mi? Ben mi yanlış hatırlıyorum..Bir kez daha söyleyeyim, ekşide kendisine mesaj atılamıyor bu özelliği kapadığı için, kendisine ulaşan olursa bana yönlendirsin ya da ekşideki hesabındaki pm kısıtını kaldırsın ona şifresini yollayalım.
Olayı olgunlukla karşılamış zaten de en azından süreci anlatmış olurum.