Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banega falan istemez DOS gelsin Monchi keli seneye sapını alsın

Falcao işi inşallah hayırlı olacak bir şekilde de bu tip transferlerde hep böyle uyuz uyuz sorunlar çıkması çok can sıkıyor. O kadar çok laf söyleniyor ki Monaco yarım saatte bir bonservis istemeye karar verip vazgeçiyor gibi, aptalca bir muhabbet... Yabancı transferinde yerli basın tamamen tıraş yalnız artık onu anladık, yabancılar tamam diyorsa o transfer %99 bitmiştir artık. Bazı haberlerin gelişinden anlıyorsun, mesela net rakamlar veriyorsa birkaç güvenilir site o işin ciddi olduğunu anlıyorsun. Bizimkiler gibi haybeye sallamıyor adamlar.

Nainggolan işi de muhtemelen sadece önerilme/teklif seviyesinde. Daha hiç ciddi bir haber görmedim şu ana kadar. Baştan beri çok düşük ihtimalli bir transfer zaten ama insan düşünmeden edemiyor. Benim gözümde Falcao pastanın çileğiyse Nainggolan tek başına pastanedir, o kadar büyük transfer olur gözümde. Falcao'nun isim olarak daha büyük olması ayrı bir konu.

Yalnız birkaç sayfa önce gördüm Banega'ya da bir zahmet burun kıvırmayın. O'nun kalitesinde şu anda ligde 3 tane adam ya vardır ya yoktur. Yok önlibero lazım yok bilmem ne, geçin abi... Banega gibi adam gelse keşke de gerçek manada futbol izlesek. Takımı bir şekilde kurar Hoca, orta sahayı boş bırakacak hali yok.

ancak belhanda giderse gelir banega

seneye satabileceğin bir diagnen olmayacak. al satı dengeleyemeyeceksin

Diagne yoksa Marcao, Luyindama, Belhanda, Feghouli, 2-3m edecek Babel ve umarım Falcao da var. Aynı zamanda sözleşmesi biten oyunculara da sulanabilirsin ve her sene büyük takımlarda düşüşe geçen oyunculardan onlarca fırsat transferi imkanı da doğuyor.

Bu sene şampiyon olmak FBJK'yi gelirsizlikten ötürü iyice borç batağına ittirmek ve küçülmeye gitmeden o çukurdan çıkmalarına imkan vermemek demek. Yani bu seneden itibaren yavaş yavaş Türkiye'nin Bayern Münih'i, Juventus'u ya da PSG'si olma şansın var lig dominasyonu anlamında. Elimize böyle bir fırsat geçmişken kira mira demeden kadromuzu güçlendirip hem sezonu şampiyon tamamlama ihtimalimizi arttırmalı hem de CL veya EL'de daha ileri seviyeleri hedeflemeliyiz.

Radamel Falcao García es nuevo jugador del #Galatasaray de Turquía procedente del AS Mónaco de Francia, firma por tres años con un salario de 5 millones de € por temporada. #Fichajes #Falcao #Monaco https://t.co/Zypd3FD7K7

Radamel Falcao, artık Galatasaray’ın oyuncusu. Sözleşme, yıllık 5 Milyon Euro’dan 3 yıllığına anlaştı. (@TodoDeportesCol) https://t.co/O9dsCchC16

İnanalim mi

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yarin as takim yine oynayacak 90 dakika :)

Daha kotu olaylar bekliyorum fener adina

Real realdir iyi gunlerine denk gelirse 10 golu bulabilir real

Ayriyeten kotu hazirlik gecirdiler taraftarlarini sevindirmek icin yarin sov yapabilirler

Ayriyeten iki gun arka arkaya 90 dakika sakatlik getirir

Zaten yedeklerle cikarlarsa 12-0 hayirli olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt