Falcao işi inşallah hayırlı olacak bir şekilde de bu tip transferlerde hep böyle uyuz uyuz sorunlar çıkması çok can sıkıyor. O kadar çok laf söyleniyor ki Monaco yarım saatte bir bonservis istemeye karar verip vazgeçiyor gibi, aptalca bir muhabbet... Yabancı transferinde yerli basın tamamen tıraş yalnız artık onu anladık, yabancılar tamam diyorsa o transfer %99 bitmiştir artık. Bazı haberlerin gelişinden anlıyorsun, mesela net rakamlar veriyorsa birkaç güvenilir site o işin ciddi olduğunu anlıyorsun. Bizimkiler gibi haybeye sallamıyor adamlar.
Nainggolan işi de muhtemelen sadece önerilme/teklif seviyesinde. Daha hiç ciddi bir haber görmedim şu ana kadar. Baştan beri çok düşük ihtimalli bir transfer zaten ama insan düşünmeden edemiyor. Benim gözümde Falcao pastanın çileğiyse Nainggolan tek başına pastanedir, o kadar büyük transfer olur gözümde. Falcao'nun isim olarak daha büyük olması ayrı bir konu.
Yalnız birkaç sayfa önce gördüm Banega'ya da bir zahmet burun kıvırmayın. O'nun kalitesinde şu anda ligde 3 tane adam ya vardır ya yoktur. Yok önlibero lazım yok bilmem ne, geçin abi... Banega gibi adam gelse keşke de gerçek manada futbol izlesek. Takımı bir şekilde kurar Hoca, orta sahayı boş bırakacak hali yok.