- 15 Haziran 2019
- 2.219
- 1.627
- 648
İmbula ne durumda acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya yalan , Rezilin önde gideni o muhabir.7m 33 yasindaki bir Falcao icin cok para
Şu kadronun oynayamayacağı formasyon yok bu arada. Yeri gelir Babel - Emre'yle bile çift forvet oynarsın.Muslera - Okan
Mariano - Linnes - Şener
Luyindama - Ertuğrul
Marcao - Ahmet
Nagatomo - (Linnes) - Emre Taşdemir
XXXXXX - Donk
Seri - Selçuk - Atalay
Belhanda - Jimmy
Feghouli - Yunus
Babel - Emre Mor
Falcao - XXXXXX - Adem
Enfes Kadro olur, Gökay'ı bir takıma kiralarız Ertuğrul gelsin. Genç bir scout forvet ve 6 Milyona iyi bir DOS lazım
Terim bir telefon ile Fiorentina yı devre dışı bıraktırır.
Burhan sallıyor gibi.Burhan Can Terzi: "Yönetim Monaco ile anlaştı. Falcao için bonservis ödenmeyecek. Oyuncuya yıllık 6+1 milyon € maaş verilecek. Tüm kulvarlarda toplam 20 gol atarsa +1 milyon € devreye girecek. Yönetim maaşının bir kısmını birkaç sponsora ödetecek." (TGRT Haber)
Burhan Can Terzi: "Diagne satılır satılmaz Banega alınacak."
Burhan Can Terzi: "6 numara için birinci sıradaki isim İmbula. Fatih Terim 2012'de de istemişti bu oyuncuyu."
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu adamda bir şey bilemediği belli. İmbula'yı Terim'in reddettiği haberleri çıkmıştı 1 hafta önce red edilen adam nasıl 1. tercih oluyor. Hala da Banega diyor İmbula'da 1 tercih diyor haberi verirken bile kendisiyle çelişiyor.Burhan Can Terzi: "Yönetim Monaco ile anlaştı. Falcao için bonservis ödenmeyecek. Oyuncuya yıllık 6+1 milyon € maaş verilecek. Tüm kulvarlarda toplam 20 gol atarsa +1 milyon € devreye girecek. Yönetim maaşının bir kısmını birkaç sponsora ödetecek." (TGRT Haber)
Burhan Can Terzi: "Diagne satılır satılmaz Banega alınacak."
Burhan Can Terzi: "6 numara için birinci sıradaki isim İmbula. Fatih Terim 2012'de de istemişti bu oyuncuyu."
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu adamda bir şey bilemediği belli. İmbula'yı Terim'in reddettiği haberleri çıkmıştı 1 hafta önce red edilen adam nasıl 1. tercih oluyor. Hala da Banega diyor İmbula'da 1 tercih diyor haberi verirken bile kendisiyle çelişiyor.
Yıllarca bekleriz o zamanDiagne + Belhanda 30 m bekliyormuşuz![]()
Mümkün değil Max 25Diagne + Belhanda 30 m bekliyormuşuz![]()
Arif Reyis Falcao yu getirdim ki benim gözümde 3 santrafora bedel üstüne de genç bir forvet getirdim. Genç dediysem belli bir başarı sağlamış potansiyelli birisi luyindama kalibresindeIki ST gidip 1 ST gelmez.
En az iki Santafor şart. Alooo 3 kulvar da oynuyoruz
Git yat saçmalamaya başladın.Nainggolan 6,Banega 8 miş.Banega 8/10
Nainggolan 6/8
Futbolcusu
Bu nasil bir kiyas arkadaslar cok sacma
........... Nainggolan
...... Banega....... Seri
433 oyna turkiyede 15 puan fark atarsin
Boya takilmayin yapilmisi var tarihimizin en iyi ortasahasi
.............. Suat
...... Okan........ Emre
)))