Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera - Okan
Mariano - Linnes - Şener
Luyindama - Ertuğrul
Marcao - Ahmet
Nagatomo - (Linnes) - Emre Taşdemir
XXXXXX - Donk
Seri - Selçuk - Atalay
Belhanda - Jimmy
Feghouli - Yunus
Babel - Emre Mor
Falcao - XXXXXX - Adem

Enfes Kadro olur, Gökay'ı bir takıma kiralarız Ertuğrul gelsin. Genç bir scout forvet ve 6 Milyona iyi bir DOS lazım
Şu kadronun oynayamayacağı formasyon yok bu arada. Yeri gelir Babel - Emre'yle bile çift forvet oynarsın.

Yalnız birşey aklıma gelmiyor değil, Ali Koç’un inanılmaz Galatasaray takıntısı ve taraftarına çizilen karizmayı düzeltmenin belki de tek yolu Falcao yu Galatasaray’ın elinden almak. Adım gibi eminim bu şerro Falcao ya bizim verdiğimiz rakamdan daha yükseğini teklif etmiştir. En az 10 yıl fark atacak bir şansa sahibiz bütün takımlar karşımızda tek vücut oldu hiçbir antipatik tavrımız olmamasına rağmen. Ulan her başkana tt arena da plaket verdik adamlar çıktı Galatasaray’a karşı bildiriye imza attı atmadıysa da hemen atmadığını beyan etmedi.

Burhan Can Terzi: "Yönetim Monaco ile anlaştı. Falcao için bonservis ödenmeyecek. Oyuncuya yıllık 6+1 milyon € maaş verilecek. Tüm kulvarlarda toplam 20 gol atarsa +1 milyon € devreye girecek. Yönetim maaşının bir kısmını birkaç sponsora ödetecek." (TGRT Haber)

Burhan Can Terzi: "Diagne satılır satılmaz Banega alınacak."

Burhan Can Terzi: "6 numara için birinci sıradaki isim İmbula. Fatih Terim 2012'de de istemişti bu oyuncuyu."

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Burhan sallıyor gibi.

İmbula ne durumda ya çok kötüye gitti diye biliyorum.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Burhan Can Terzi: "Yönetim Monaco ile anlaştı. Falcao için bonservis ödenmeyecek. Oyuncuya yıllık 6+1 milyon € maaş verilecek. Tüm kulvarlarda toplam 20 gol atarsa +1 milyon € devreye girecek. Yönetim maaşının bir kısmını birkaç sponsora ödetecek." (TGRT Haber)

Burhan Can Terzi: "Diagne satılır satılmaz Banega alınacak."

Burhan Can Terzi: "6 numara için birinci sıradaki isim İmbula. Fatih Terim 2012'de de istemişti bu oyuncuyu."

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu adamda bir şey bilemediği belli. İmbula'yı Terim'in reddettiği haberleri çıkmıştı 1 hafta önce red edilen adam nasıl 1. tercih oluyor. Hala da Banega diyor İmbula'da 1 tercih diyor haberi verirken bile kendisiyle çelişiyor.

Bu adamda bir şey bilemediği belli. İmbula'yı Terim'in reddettiği haberleri çıkmıştı 1 hafta önce red edilen adam nasıl 1. tercih oluyor. Hala da Banega diyor İmbula'da 1 tercih diyor haberi verirken bile kendisiyle çelişiyor.

Yanlız bu habere inanmıyorsan, "Imbula red" haberine niye inanıyorsun ?

Banega 8/10
Nainggolan 6/8

Futbolcusu

Bu nasil bir kiyas arkadaslar cok sacma

........... Nainggolan
...... Banega....... Seri

433 oyna turkiyede 15 puan fark atarsin

Boya takilmayin yapilmisi var tarihimizin en iyi ortasahasi

.............. Suat
...... Okan........ Emre

:))))
Git yat saçmalamaya başladın.Nainggolan 6,Banega 8 miş.

Mustafa Kapı,Ali Yavuz ve Atalay Babacan

Abi bende oraya Adem, Ahmet, Şener vs yazmak istemem ama olacak olan bu bence yedek kadroda.

U19 Maçlarına göre yedek kadroda yer bulurlar. Atalay ama gedikli yedek olur. Onun yaşı artık u19'u kurtarmayacak.

Bana kalırsa tüm geçler kiralık gitsin. Alt liglerin bir tozunu yutsunlar, gelişsinler o zaman daha iyi anlayacaklar Galatasaray formasının kıymetini.

Imbula keşke gelse yatırıma değer Banega olayı saçmalık ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt