Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burhan Can Terzi'ye sorun 2012'de Gianelli Imbula hangi takımda oynuyormuş?

Transfermarkt'a bakmadan cevaplayamaz.

Sallamasyon haber Imbula.

Hoca 2012'de istiyormuş'da falan da filanda.

Lan o seneler bizim ortasaha ikilimiz Selçuk-Melo'ydu ortasaha transfer haberi bile girmiyordu gazeteler.

Neden bahsediyor Burhan Can Terzi?

imbula bizim icin yetersiz bir oyuncu. 3 senede cöktü adam. ayew gibi birsey oldu yani. o haldeki birini alamayiz.

ayrica nainggolan 4.5m euro net para alirken 3m euro alacak ve 1.5 kira verecez öyle mi kulübüne? cok mantiksiz. ha oyuncunun ücretini düsük gösterip inter'e 1.5 verecez, inter de bunu alttan nainggolana atacaksa olabilir. yoksa mantiksiz. adam niye daha az paraya oynasin.

Bu sayfa nokta atışı yapıyor hep
Screenshot_2019-07-31-01-04-26-029_com.instagram.android.webp

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İnter en az 20 milyon istiyor Nainggolan transferinden. Fierontina 32 yaşındaki adama bu parayı vermez. Kiralığa döner bu iş.

Manchester United ve Juventus, Paulo Dybala ve Romelu Lukaku'nun transferi konusunda prensip anlaşmasına vardı. (Sky Italia)

imbula çok iyi oyuncuydu. ama 2 3 sezon önce. yaşı hala 26.

Nuri bunu yaz bir kenara en geç sene bir kaza bela olmasa Mustafa Kapı bu takımın 11 oyuncusu olur. Onun için bu sene takımda kalmalı. Diğerleri ise kiralık elbette verilebilir ama ben kalmalarından yanayım.

Eyvallah abi ama bana pek öyle gelmiyor. Kapı'nın daha yolu var.

Bence en hazır adam Ali Yavuz. Atalay, Yunus vs bunların çok çok önünde bence Ali Yavuz.

Süper lig seviyesinde fiziğe ve yeteneğe sahip olan tek altyapı oyuncumuz bana göre.

Fierontina'nın Naingollan için 15 milyon euro teklif edeceği söyleniyor.

Hayırlı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt