Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
+falcao(free)
+cuellar(8m)
+banega(8m)
+onyekuru(1.5m/ 1 yıl kiralık)
----------------------------------
17.5 m bonservis+ 2.3 m(eksideyiz)=19.8 m

diagne---->12
belhanda---->10
mitroglou---->fesih
ozornwafor---->kiralık
----------------------------------
22m kasamıza girer

22-19.8=2.2 m euro
Kalan 2.2 m euroya da Ertuğrul+Mehmet Özcan alınır
Sen rahaaat ben rahat..

Son düzenleme:
Nainggolan DOS çıkışlı bir oyuncu.

Fakat en iyi sezonlarını merkez orta saha oynarken yaşadı.

Ardından şutörlüğünden dolayı birden 10 numara pozisyonuna çekildi ve kariyeri çok sert bir düşüş yaşadı.

Nainggolan "Box To Box orta saha" tabirinin vücut bulmuş halidir.

Seri-Naiggolan-Belhanda üçlüsünün bir defansif ortasaha oyuncusuna ihtiyacı olmaz.

Hocanın kafasında Suat-Emre-Okan üçlüsü gibi bir orta saha planı var bence.

Seri-Naiggolan-Belhanda çok doğru bir orta saha tandemi olur bana göre.

Nainggolan kale hariç her yerde oynayabilir. Tekrar düşündüm de orda da oynar

:love:
Adam Komple bir Orta Saha... her yerde oynar

Utanmasa herşeyi +80 olacak :D

Screenshot_20190731-002028.webp

———-ımbula

-banega———seri

————feg

————-babel
-—falcao

Şimdi Mancini'nin neden Ceyhun'u oynattığını daha iyi anlıyorum. Selçuk ve Sneijder ile defansif açıdan helva gibi olan orta sahaya direnç katmaya çalışmış. Banega, Nainggolan gibi oyuncular Belhanda yerine düşünülebilir. Bunun haricinde net bir Dos'a ihtiyacımız var. Fizikli, hava toplarına hakim, yerinde müdahaleleri olan. Defansif görevleri ağır basan bir oyuncu
Şimdi Seri - Banega olursa... DOS.cok defansif olmalı.

Seri - Belhanda olursa ...DOS orta şekerli

Seri - Nainggolan da DOS ofansif kabiliyeti olabilir

Iki 8 Numara nın direncine göre.DOS seçilir.

Yorumlara bakın taraftar alev almış durumda küçük azize çok tepki var. Bunlar bu kafayla devam etsinler. Beter Olsunlar.

Muriç transferinde hava atıyorlardı. Tweet silmek yok iddiasına giriyorlardı. Büyük başkanlarına yapılacak eleştri mi bu şimdi

Adamlar 30 milyon bayılabiliyorlar bir forvet için. Forvet bulmada bir sıkıntı yaşayacaklarını zannetmiyorum o yüzden maliyetten kurtulmak için sıkıntı çıkaracaklarını zannetmiyorum. Diagne bir git artık abicim ya tek korktuğum bu adamı satamamak
Sezon başlıyor alamadılar hala bi forvet millet bizim gibi işbilmez değil ki forvet almadan bıraksın

İmbula'yı Fernando'yu aldığımız yıl istediğimizde gelseydi olurdu. Muhtemelen bu yıl menajer önerisidir. Fenerbahçe'ye de önerilmiştir onlar alır.

Bos bir dos ( ceyhun ) oynatacagima kaliteli forvet oynatirim

Drogbayi kusturdu herif ceyhun yuzunden

Cabuk unutuluyor

5 yabancıyla oynuyorduk. Biri kaleci zaten. Elde iki tane 10 numara var(Selçuk, Sneijder). Çift forvet var ve ikisini de oynatmak zorundayız. O kadar çarpık bir sistem kurulmuştu ki, işin için çıkmamız mümkün değildi. Sadece Ceyhun yüzünden küstü demek olmaz. Bu kadar saçma sapan bir kadro kurup Drogba gibi bir adamı oynatmaya kalkarsan adam sekt.r çeker tabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt