- 18 Mayıs 2011
- 53.607
- 57.672
- 4.613
Dransfer yok mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kolombiya basını mı renktaş.FALCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAO
Kolombiya basını mı renktaş.
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu hesapta 18 milyon istediğimizi yazmış. Taraftar yorumlarını Google’dan çevirmeye çalıştım birçoğu istiyor ve bekliyor. Brahimi’yi transfer eden takım ayrıca Al Rayyan
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hadi inşallah. bugün sanki transferlere başlıyacağız gibibizim basın komple copy+paste zaten ya. herkes aynı şeyleri yazıyor dış-iç bi fark yok o yüzden şuanDış basın özgün ama tabi ilk onlar duyuruyor. İbrahim Seten'in şu paylaşımı ;
bana hertürlü olacağını gösteriyor transferin. bu noktadan sonra hiçbir yönetici ''falcao'yu alamadık pürüz çıktı, Galatasaray'ın menfaatleri için çok daha iyilerini alacağız inşallah'' gibisinden klasik bir açıklama yapmaya g.tü yemez. her türlü biter bu transfer ''bence''

Hadi inşallah. bugün sanki transferlere başlıyacağız gibi
18 isteyecek lüksümüz mü var12-13 bandında bir teklife asla hayır diyemez bizimkiler
ama bizim basında al rayyan olmaması ilginç
Bu hesapta 18 milyon istediğimizi yazmış. Taraftar yorumlarını Google’dan çevirmeye çalıştım birçoğu istiyor ve bekliyor. Brahimi’yi transfer eden takım ayrıca Al Rayyan
Renktaş verdiğin bilgiler için saolasın. Ben uyumak üzereyim. Allah rahatlık versin herkese.yarın menajerler gidiyormuş Fransa'ya %90'ı biter transferin. Ahmet Bulut ve Mendes Monaco'yu komple bile getirir ordan bizimkilerin düşüncesi en önemli olan. Falcao geldikten sonra tabi korkularımdan biri Diagne için şuan gelen max teklifler 8-9m euro bandında bu tekliflerin daha fazla artacağını sanmıyorum, o kulüplerde biliyor çünkü satmak zorunda olduğumuzu. Oyuncu da yüksek yıllık ücret istiyor. Bir takım problemler çıkacak o süreçte ya, bakalım hayırlısı. Emre Mor cuma günü, Falcao'da haftasonuna veya pazartesiye sarkar diye düşünüyorum bir ihtimal

Bana da hayal geldiama bizim basında al rayyan olmaması ilginç
Renktaş verdiğin bilgiler için saolasın. Ben uyumak üzereyim. Allah rahatlık versin herkese.