Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nedir bu 6 numara sevdası anlamadım. Çift 8 ile oynasak daha iyi olmaz mı? Hemen hemen Barça'nın tek altılı sistemini bıraktı futbol camiası çift yönlü iki 8 ile oynamak bizim ligde daha mantıklıdır.
Abi böyle bir genelleme yapmak çok mantıklı değil.Avrupanın önde gelen takımları bile 6 numara dediğin oyuncudan vazgeçmiyor.Tabiki hepsinin sistemi farklı olduğu için değişik tarzda 6 numaralar kullanıyorlar.

Tabiki ortasahayı salt 8 lerden oluşturan takımlar var.Ama bunlar bile yeri geldiğinde 8 çıkarıp 6 alıyorlar oyuna en bariz örneği "Tottenham".Bu arada 6 oynatmayan takımlar genelde defansdan oyun kurup maçın 3/4 ünü topu ayağında tutan takımlar.Bu sayede karşı takıma fazla atak yapma şansı kalmıyor.

Son olarak biz pas oyunu oynamıyoruz.Bazı mevkilerimizde ki oyuncular bu oyuna uygun değil.Genellikle transition oyununu tercih ettik.Hızlı adamlarla sonuca gittik.Bu oyun için mutlaka oyunu okuyabilen ve sezileri güçlü bir 6 şart bence tabi.

Galatasaray'ın Ertuğrul için 500 bin Euro + Ahmet Çalık teklifi yaptığı ve oyuncu ile de prensip anlaşmasına vardığı belirtildi. (SabahSpor)

Ahmetin bundan haberi var mi acaba

Valla gidip topal tarzı çapa almasınlar da. Aslinda bütün takimlar 6 numara kullanıyor ama çapa kullanan yok.

Drogba’nın KAP açıklamasını açtım. Resmi olarak ne kadar ödemişiz, kaça patlamış merak ettim.

2012/2013 sezonununun 2. yarısı için net €2.000.000
2013/2014 sezonu için net €4.000.000

Ayrıca toplam €4.000.000 imza parası ödemişiz. Maç başı ücreti ise €15.000

Drogba 53 resmi müsabakaya çıkmış toplam, bu da €795.000 yapar. Yani Didier Drogba’nın toplam maliyeti: €10.795.000 - 1.5 sezon için.

Bu transferi isteyen hocamız, Falcao transferini de ister. O yüzden ‘maliyeti açısından veto yedi’ haberi külliyen yalan olur.

Falcao transferinin şartlarını bilmiyoruz. Ancak Ali Naci’nin haberine göre imza parası talep etmiyorlar. Yıllık €5.5000.000 ‘ya imza atsa, 2 yıllık sözleşmesi €11.000.000 excl bonuslar olur. Bir de Millionaires opsiyonu bizim için de ideal. 2 sene sonra yollarımızı ayırırız zaten.

2 senelik Falcao’nun maliyeti +- €11.000.000/13.000.000 arasında olacak. Drogba 1.5 sene oynadı, daha yaşlı geldi.

Şartları çok iyi böyle bir isim için. Herifi 33 yaşında getiriyoruz, 35/36 değil.

Orta sahada defansif yönü ve kesiciliği iyi olan, güçlü, hava toplarına hakim bir oyuncu şart. Donk bu konulardan fena değil ama tank gibi ağır ve yaşlandı. Takım savunmasındaki en büyük zaafımız orta saha direncimizin zayıf olması. Rakipler yürüyerek stoperlerimizle karşı karşıya kalıyorlar.
Türkiye ligi için çift 8 li bir oyun sistemi ile hareket etsek daha iyi olur. Zaten topa hükmettiğin sürece her maçı kazanırsın.

Yani tek 6 lı 8 ve 10 lu tek forvet iki kanat yerine iki 8 10 ve çift kanatlı bir sistemi denemek gerekir. Zorluk derecesi yüksek maçlarda yine 6 lı sisteme dönersin.

Türkiye ligi için çift 8 li bir oyun sistemi ile hareket etsek daha iyi olur. Zaten topa hükmettiğin sürece her maçı kazanırsın.
Türkiye ligi için ideal dizilim jimnastikçilerin 2016-17 dizilimi. Bizim de evrildiğimiz dizilim o. O kadrodan Atiba'yı çıkartsan şampiyon olamazlardı.

TSL de olsa 4-4-2 oynanmıyorsa DOS'suz kadrolar sıkıntı yaşar. Anadolu kulüplerinin kadroları eskisi kadar kalitesiz değil.

Ben size akşam çıkması muhtemel haberi yazayım

'' Falcao ile Galatasaray her konunda anlaştı. Bonservis sorununu çözmek için Monaco'ya giden Bulut ve Mendes Monaco'yu oyuncuyu bonservissiz verme konusunda ikna etti ancak bir şartla.

Kısa süre sonra ilk lig maçına çıkacak olan Monaco santrafor transferini gerçekleştirmeden Falcao'yu bırakmak istemediğini bildirdi ve Galatasaray'dan zaman istedi. Santrafor almasına kesin gözüyle bakılan Monaco transferi gerçekleştirdikten sonra Falcao'nun bedelsiz olarak Galatasaray'a katılmasına izin verecek ''

Falcao her ne kadar büyük bir santrafor olsa da transferi dünya çapında ses getirse de bu transferin olumlu ya da olumsuz bu hafta sonuçlanması gerektiğine inanıyorum. Eğer yukarda yazdığım gibi sürünceme de kalacak bir senaryo gerçekleşirse vazgeçilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Liglerin başlamasına 3 hafta kaldı ve santrafor gibi kritik bir mevkiyi son günlere bırakmamalıyız. Falcao'ya ayrıdığımız yıllık bütçe 6 milyon euro. Bu paraya 2 milyon euro kiralık 4 milyon euro maaşla fazlasıyla iş yapacak bir oyuncu getirilebilir.

Klubün yöneticileri salak değil mi matematik bilmezler muhasebe anlamazlar bilmezler..

Hesap fetişleri online oldu yine..

Nasıl verecekmişiz sanane klubün muhasebecisi sen misin sen taraftarsın maçını izle

Bana yazdıysan bunu, ben öylesine yazdım o paraları. Çok istiyorum Falcao’yu, ve Drogba transferine benzettiğim için ikisinşn maliyetini yazdım. Sonuç olarak Falcao’nun öyle uçuk şartlarda gelmediğini belirtmek istedim, medyanın yaptığı gibi.

Günaydın arkadaslar hareketli bir gun olsun, real madrid fenere 14-15 tane atsin bugunden beklentim budur iyi nobetler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt