Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali naci diagne satıldıktan sonra Banega için uğraşılacak demiş.
Banega-seri
Belhanda

Yumuşak olmaz mı?

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
nesi yumuşak yahu anlamıyorum , sert oyuncu istiyorsanız zaten donk var.

bize biribiriyle makine gibi paslaşan tıkır tıkır işleyen bir orta saha lazım.

banega seri belhanda üçü de ortalamanın üzerinde tackle'a sahip alan savunmasını ve bölgesel presii uygulayabilecek oyuncular.

illa geride bir takoza ihtiyacımız yok yani.

gerekirse belhanda çıkar banega 10 numaraya geçer donk da geriye geçer.

Gecen hafta daha Diagneye en yuksek teklif 9 milyon deniliyordu. Simdi 12-14 havalarda ucusuyor. Medyamiz yine totodan uydurma olayinda level atliyor

banega seri belhanda üçü de ortalamanın üzerinde tackle'a sahip alan savunmasını ve bölgesel presii uygulayabilecek oyuncular.

Selam

Kullandığın 8 numaralara bağlı. Bu 6 ve 8 kavramları dar skala içermiyor, mesela neden iki 8li sistem daha iyi olur? Arkada bir regista olsa oyunu rakip yarı alana yıkmak daha kolay olmaz mı?

Ya da kullanılan 8 numaralar ne tarz olmalı, Kroos da 8 numara Modric de 8 numara, Thiago da Ndombele de Banega da hatta Nainggolan da.

Burada doğru oyuncu seçimi de önemli. Bence bariz bir şekilde top kapma özelliği yüksek bir oyuncu gelmeli 6 olur 8 olur temel gereklilik bu, sonraki seçenek hava toplarında iyi olmalı, diğer özellikler farklılaşabilir.

Barcelona yüzde 70le top oynayan takım ve Busquets hem regista hem de anchor gibi oynayan bir adam yani hem pas yapar oyun kurar hem de top kapar. O noktada ellerinde Vidal gibi fiziken üst düzey üstüne top tekniği fena olmayan bir adam da var.

Bize gereken oyuncu Vidal, alabilir misin alamazsın o yüzden onun stiline benzer bir adam olmalı ama top kapma ve hava topları net iyi olmalı.
Gelse Lemina-Seri-Banega yapardım. Hem top kapma sorunu kalmaz hemde pas oyununda seviye atlarız. Elbette Vidali alamayız. Ancak onun bir tık yada iki tık altı bize epey katkı sağlar. Yani 6 dan bozma 8 de bana uyar. 10 dan bozma 8 ile kıytırık ligde bir şekilde şampiyon oluyoruz. Ama Avrupa da o yemiyor. Avrupa için 6-8-10 yada 6-8-8 olabilir. Lig için 8-8-10 hatta üç 8 bile iş yapar. Türkiye de önde basan her takım diğer ekiplerin organizasyonunu bozabilir. Özellikle baskı da Türk defans oyuncuları dandun vuruyor. Avrupa için hedef belirlemeliyiz.

Ben daha çok net kesici lazım diye düşünüyorum. Net kesici oyuncunun takoz olmasıyla ne alakası var? Fernando takoz muydu

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

EAyO2boXYAEKOR7
Orta saha direnci az olur bu kadroda, ısıran bir 6 numara

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt