Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lütfen srfydn takısı almış hesapları benimle iliştirmeyin :-( Yıllar önce hesaplarımı kapattım.
Dediğimiz gibi Emre yarın 18:30'da geliyor, Falcao içinse iş bitti gibi ancak gelişi hakkında maalesef bilgi edinemedim.
Giriş yapmasam da mesajlarınızı ara ara okuduğumu bilmenizi isterim. Kendinize çok iyi bakın, herkese iyi akşamlar dilerim.
İyi nöbetler :-)
eyvallah kral

Benim babam futboldan çok haz etmez. Anlar aslında ama sevmez. bir kere hagi lafı açılmıştı ve bir oyuncuyu kıyaslamıştım onunla. hiç futbolu sevmeyen babam hagi başka adamdı o komutandı demişti. işte hagi öyle büyük bir adamdır. sahada ki duruşu bambaşkadır. şans ben yetişemedim ama sonradan izledik gördük

Falcao Cenk
Babel Seri Banega Feghouli

442?
bu kadro yapısı ancak içerde 442 oynar , kanat oyuncularının daha enerjik olması lazım bu sistemde.

ama yine de ligimizde sırıtmaz , çünkü çok bitirici isimler var bu kadroda zaten skor üstünlüğünü kurmak kolay olur böyle bir oyuncu kalitesiyle.

ama abartmayalım bu isimlerin hepsini almamız imkansız.

Asasadaad :p Kepazeler..
Yalı kezbanııııııı ne yapıyo acaba
20190731_114757.jpg

Seri transferini ilk soyleyen kaynak der ki;

"Radamel Falca bu transfer döneminde Monako'dan ayrılacak. Kolombiyalı Galatasaray'a gitmeye yakın. Fransız kulübü zaten yerine oyuncu arıyor ve şu an ideal aday Mariano Diaz gibi görünüyor."
(Tuttomercatoweb)

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kesin bunun dizindede sorun vardir ve Monaco kapisindan döner. Bizdeki şans degilki arkadas

Cagneden gelen parayı zenci uzun bacaklı kesici pas dağıtıcı bir DOS'a basmak lazım

Ali naci diagne satıldıktan sonra Banega için uğraşılacak demiş.
Banega-seri
Belhanda

Yumuşak olmaz mı?

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cl ligi için olur ama orda zaten hedef 2-3 galibiyet almak ama avrupa ligi ve türkiye için ideal
üçüde savunma yapar üçüde hücum eder üçüde bir anda maçı alabailir böyle düşünmek lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt