Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 18.013
- 10.018
- 2.498
Reçber çok övüyordu bu oğlanıMuleka ismi nereden çıktı tahmin mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reçber çok övüyordu bu oğlanıMuleka ismi nereden çıktı tahmin mi
Kızı mı oAilem ile düşünecegim demek istedi heralde :/Ekli dosyayı görüntüle 53218
SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
fatih hocam Galatasaraya ilk geldiğinde hakan ünsal,ergün pembe ,suat kaya ,arif erdem hatta tugay bile gözden çıkarılmıştı.Sonuçları ortada ben buna güveniyorum.Hocam o sınavı yıllar önce vermiş biriBakalım cilala parlat yapabilecek mi
Terim adam eder lafı dolanıp duruyor ya bu Terim için de bir sınav
herhangibir negatiflik olsaydı Murat Kara paylaşırdı kesin hocam.Ne oluyor. Falcao cephesinde negatiflikmi var? Bu Ahmet anlasamadimi yoksa
Ozamanlar yonetim kim ile gorusse bildiriyodu cunku simdi kesin anlasmadan bildirilmiyor en dogrusu da buPodolski
Şakir
Forlan
Reyes (R.I.P)
Edit : Keita da vardı
Edit 2 : Luis Fabiano'yu da bildirmiştik
6 numaradan kasıt fernando tarzı çapa bir orta sahaysa hiç gerek yok bu devirde. Ayrıca 6 numara diye tabir edilen bölgede çakılı kalmadı kante çift yönlü oyuncu senin kastettiğin şey 6 oynayabilen bir 8 numara. Öyle diyorsan doğrudur ama saf 6 numara bizi geriletirE tamam işte. Ama dmc idi sonuçta. 6 numara tabir edilen bölge. Öyle bir adam istiyoruz. Yani en azından ben. Ekonomik Kante olsun ona da razıyım.
Onlar biraz performans eksikliğinden oluşan gözden düşmelerdi. Bu çocuk deli : )fatih hocam Galatasaraya ilk geldiğinde hakan ünsal,ergün pembe ,suat kaya ,arif erdem hatta tugay bile gözden çıkarılmıştı.Sonuçları ortada ben buna güveniyorum.Hocam o sınavı yıllar önce vermiş biri
Valla en önemli nokta Emreninde bunun son şansı olduğunun farkına varması.Varırsa sevgide görür şefkatte .Yani işin çoğu onda Yoksa HOcamızın ona gereken ilgi ve alakayı göstereceğinden eminim benOnlar biraz performans eksikliğinden oluşan gözden düşmelerdi. Bu çocuk deli : )
Hakkından gelir umarım
Bu çocuğun disipline değil sevgiye ve sahip çıkılmaya ihtiyacı var bence
Terim baba şefkatini buna enjekte edebilirse verim alırız diye düşünüyorum
Messiyi de Emre Mor yaparErman Toroğlu: "Fatih Terim, Emre Mor'u Messi yapar Messi."
:red:
Beklentim ligte 30 gol avrupada da bize en az 2 3 maç kazandırması.Bunlar makul benceFalcao gelirse mutlu olurum ancak Falcao eski Falcao değil beklentileri ona göre ayarlamamız lazım.