Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakalım cilala parlat yapabilecek mi
Terim adam eder lafı dolanıp duruyor ya bu Terim için de bir sınav
fatih hocam Galatasaraya ilk geldiğinde hakan ünsal,ergün pembe ,suat kaya ,arif erdem hatta tugay bile gözden çıkarılmıştı.Sonuçları ortada ben buna güveniyorum.Hocam o sınavı yıllar önce vermiş biri

E tamam işte. Ama dmc idi sonuçta. 6 numara tabir edilen bölge. Öyle bir adam istiyoruz. Yani en azından ben. Ekonomik Kante olsun ona da razıyım.
6 numaradan kasıt fernando tarzı çapa bir orta sahaysa hiç gerek yok bu devirde. Ayrıca 6 numara diye tabir edilen bölgede çakılı kalmadı kante çift yönlü oyuncu senin kastettiğin şey 6 oynayabilen bir 8 numara. Öyle diyorsan doğrudur ama saf 6 numara bizi geriletir

1. Muslera
2. Mariano
3. Linnes
4. Luyindama
5. Marcao
6. Nagatomo
7. Donk
8. Seri
9. Belhanda
10. Feghouli
11. Babel
12. Mitroglou
13. Forvet (Diagne yerine)
14. 6 numara (Fernando yerine)
15. Ozornwafor

Mariano satilmazsa Ozornwafor kiralik gider. Takima yerli stoper lazim olacak. Luyindama-Marcao'nun alternatifleri Ahmet-Donk yetersiz.

fatih hocam Galatasaraya ilk geldiğinde hakan ünsal,ergün pembe ,suat kaya ,arif erdem hatta tugay bile gözden çıkarılmıştı.Sonuçları ortada ben buna güveniyorum.Hocam o sınavı yıllar önce vermiş biri
Onlar biraz performans eksikliğinden oluşan gözden düşmelerdi. Bu çocuk deli : )
Hakkından gelir umarım
Bu çocuğun disipline değil sevgiye ve sahip çıkılmaya ihtiyacı var bence
Terim baba şefkatini buna enjekte edebilirse verim alırız diye düşünüyorum

Onlar biraz performans eksikliğinden oluşan gözden düşmelerdi. Bu çocuk deli : )
Hakkından gelir umarım
Bu çocuğun disipline değil sevgiye ve sahip çıkılmaya ihtiyacı var bence
Terim baba şefkatini buna enjekte edebilirse verim alırız diye düşünüyorum
Valla en önemli nokta Emreninde bunun son şansı olduğunun farkına varması.Varırsa sevgide görür şefkatte .Yani işin çoğu onda Yoksa HOcamızın ona gereken ilgi ve alakayı göstereceğinden eminim ben

Falcao gelirse mutlu olurum ancak Falcao eski Falcao değil beklentileri ona göre ayarlamamız lazım.

1564583828416.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt