Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mulekayı anderlect alacaktı sanki. demek ki bizim istediğimiz epey uzun süredir var

Çorluda Emrenin uçağı

Ekli dosyalar

• D4457BA1-9D91-4C51-9E97-880014AEF43E.webp
    D4457BA1-9D91-4C51-9E97-880014AEF43E.webp
    58,8 KB · Görüntüleme: 111
Cumartesi saat 21:00'da Panathiniakos ile hazırlık maçımız var. Seri ve Emre Mor'u izleriz.

Belhanda Luyundama da var. Biraz daha as kadroya yakın olacak.
Emre Mor'a hemen forma verirsek kaybederiz.. Önce disiplin altına almalıyız.. biraz aklı başına gelsin.. yok öyle hemen forma

1.04 deki vuruşu yapan adam kalitelidir rengim bence alınabilir
Dedigim gibi Videolarinda bende cok begendim. Araya cok iyi kaciyor. Top ile oyunu da iyi. Bana stil olarak George Weah'i hattirlatti. Cok pahali olacagini sanmiyorum. Bu Riske girmeye deger bence. Zaten tutarsa, müthis bir santrafor kazanmis olabiliriz o zaman.

Alkass Channel'da yer alan habere göre ; Al-Rayyan, Mbaye Diagne'yi kadrosuna katmaya yaklaştı.Haberde, Senegalli futbolcunun anlaşmayı tamamlamak için Doha'ya gideceği belirtildi.. (fotomaç)

eğer muleka falcao naingollan gibi adamları alırsa yönetim tarihin en iyi yönetimidir bence. maaş konusunda bu kadar sıkı bir yönetim hatırlamıyorum. helal olsun yönetime.
o transferler olmasa bile bence şuana kadar çok iyi yönettiler(birkaç hata hariç:diagne gibi)

Muleka işi büyük ihtimal yalan bu arada hocanın ifşaladığı biri paylaştı ilk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt