Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
543E6865-EA74-4980-9A2F-061EE1082DF0.webp

Kruse Felix tarzı bir adam değil mi Fener kruse ile oynarsa 4-4-1-1 oynar.2018 benficası gibi. Önde muriç arkasında kruse. Saf santrafor olmadığını biliyorum. Ama 10 numara tam mevkisi değil. Kendisi tamamlayıcı forvet. Alper orta saha özellikli bir kanat olsa ona tamam diyelim ama rodriguesin orta saha ile bir bağlantısı yok. Yine eksikler orta sahada ve sahaya iyi dizilen bir takım görürseler 5 farkı yerler. Bak Augsburg bunlarla oynasaydı felç ederdi bunları. Bu maçlık 10 numara diyorsan tamam bi lafım yok ama lig boyu böyle bir şey yaparsalar istedikleri verimi alamazlar.
Zaten verim alamayacaklar. Alex yapacaklar işte Kruse'yi. Alex'e 10 diyemeyiz. Yukarıda da dedğim gibi yardımcı forvet oynayacak. Vedat'ın götünün dibinde gezip gol-asist yapacak. Ama çift forvet asla diyemeyiz. Diziliş olarak 4-4-1-1 veya 4-2-3-1 oynayacaklar kesinlikle ama kadroları bu dizilişlere uygun olmadığı için cortlayacaklar ki hangi dizilişe uygun onu da kestiremiyorum. Dicki tutmuşlar bunlar.

Çok temiz golcüydü be tosuncuk sakatlayana kadar. Gençlerbirliği altyapısındaydım o dönem. 15 no giymemin sebebiydi. İdol. Respect

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

bizde ciddi olarak gördügüm en iyi forvetti. Sakatliklari olmasaydi ne drogba (isim den ziyade) nede Gomisi konusurduk. Adam en boktan takimlarimizda performansini ortaya koydu. Büyük forvetti.

19.05de emreyi mi acikliyoruz

19.05 saati için bir kap gelmemesi sonrasında iki kap gelme ihtimali doğurur mu sizce renktaşlar? Emre ve Falcao mesela?:unsure:

Yeni sezon formaları 250 tl sanırım Falcao forması 100 bin adet satılsa 25 milyon tl ediyor (yaklaşık 4.5 milyon euro) 1 yıllık maaşı çıkar

(Nike yüzde kaç alıyor onu bilmiyorum tabi)

spor basını fb için abubakar ve bas tos diyor.. alma ihtimalleri var mı sizce?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt