Hakan Saygılı
Tecrübeli Üye
- 11 Haziran 2015
- 6.986
- 3.653
- 938
Oooo mod tehditi...gariban halk yine ezilecek saray muhafızları tarafındaneğer benle ilgili bir şey yazarsan banlanman için her şeyi yapacağım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oooo mod tehditi...gariban halk yine ezilecek saray muhafızları tarafındaneğer benle ilgili bir şey yazarsan banlanman için her şeyi yapacağım
fenerbahçe pişmanlıktırKruse alman kanalina röportaj verdi acayip mutsuz ve sinirli
bence geldigine pisman fb'ye
spiker hatta yorumcuya sordu "sence geldigine pisman mi?" diye![]()

banlarım demedimOooo mod tehditi...gariban halk yine ezilecek saray muhafızları tarafından![]()
Bence pişman değildir yav, kariyer fln düşünse, hıslı fln olsa ne işi var orda. Alırım paramı, yer, içer, kumarımı oynar, gerisine karışmam modundadır.Kruse alman kanalina röportaj verdi acayip mutsuz ve sinirli
bence geldigine pisman fb'ye
Bu kritik. Böyle maçlar çok artmalı, ikinci golde Reyese çok ters konuştu, böyle böyle hevesinin kırılması lazım.Kruse alman kanalina röportaj verdi acayip mutsuz ve sinirli
bence geldigine pisman fb'ye![]()
Canlı izliyorum iyi futbolcular..İrfan Can ve Mahmut konusundaki düşünceleriniz nedir?
irfan bizde yedek olur mahmutta donka yedek olurİrfan Can ve Mahmut konusundaki düşünceleriniz nedir?
yalanladilarfiorentina
Çöp diyenleri merak ediyorum, yoksa ikisi de iyi topçu.Canlı izliyorum iyi futbolcular..
İrfanİrfan Can ve Mahmut konusundaki düşünceleriniz nedir?
Donkla Mahmut alakasız adamlar yav ikisi de DOS olsa da.irfan bizde yedek olur mahmutta donka yedek olur
Ben Kuyt tarzına benzettim biraz.Bu kritik. Böyle maçlar çok artmalı, ikinci golde Reyese çok ters konuştu, böyle böyle hevesinin kırılması lazım.
Doğru noktalarda olması açısından iyi adam ama ama defans katkısı hemen hemen yok ve oyun içinde de genelde gözükmüyor, Talisca tarzında bir herif.
Para için geldiği belli koyun fbliler hala 2.5 m Euro alıyor desin net falcao kadar kazanıyorKruse alman kanalina röportaj verdi acayip mutsuz ve sinirli
bence geldigine pisman fb'ye![]()
Çöp değil ama aman aman da elzem değillerÇöp diyenleri merak ediyorum, yoksa ikisi de iyi topçu.
Çöp diyenleri merak ediyorum, yoksa ikisi de iyi topçu.