Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Dedim sana vasfi yeni nobet ac diye
Yeni nobet yeni kaplar demektir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sonra forvetsiz kalicazdiagneyi satsak bari

sabah 7.00 da tazelenecek üstadDedim sana vasfi yeni nobet ac diye
Rize'de bir aslan var mıymış hala? sormak lazım.bu oğuz altayı falan tanıyın işte bi de uA lideriydi zamanında uA çıkmış bugün taraftar çıldırdı diye twit atıyo saçma sapan işler enayi gibi boşuna hevesleniyoruz
boş boş işler sizene siz kimsiniz kendinizi ne sanıyosunuz bir sürü insanı kandırıyosunuz popülarite rt için fav içinRize'de bir aslan var mıymış hala? sormak lazım.
Daha da falcao maasi yuksek demeyin
Fernando 3.3
Selcuk 2.9
Toplam 6.2 Mio
Falcao 5.5
Selcuk 600k
Toplam 6.1 mio
100bin artidayiz
Garry 1.7
Luyindama 1.0
700bin arti
Ndiaye 2.8
Seri 2.8
0
Artidayiz iste
sorma renktas troller azıtmıs kontrol altına almak ıcın mod yaptılar
Hayirdir üstat? Zanka transferi yatmis mi?Allah kahretsin. Alan transferi gibi olacak işte. Seten yazdı.
Bıktım tükendim.
Ben aslinda kamptan önce heyecanla Süleyman Lus'u bekliyordum ama Hoca kadroya almadi. Herhalde kadroda cok fazla bek alternatifi oldugundandir.falcao da gelirse son yillarin en guzel transfer dönemlerinden biri olmus olacak
Falcao
Mor
Babel
Seri
Luyindama
yedekler
Sener
Jimmy
Okan
Adem
As kadroya da 1-2 a2 dahil edersek (mesela ali yavuz+atalay) tadindan kaçmayacak
Ama cdm almadan dönemi bitirmemek lazim. Mevcut kadroyla sampiyonlugun en buyuk adayi biz oluruz ama Avrupada orta saha ezilir.
Kadın tatilde falan olmasın
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi