Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Monaco zaten alıcak forvet bırakırlar. Andre Silva olacak muhtemelen daha Mariano var. Ciddi bütçe ayırdılar oraya

kral
1564604387003.webp

Onlarca yabancı gazeteci yazdı, mavi tikli majör kaynaklar verdi haberi, eski futbolcular tweetler attılar, adamın eşi günlük yorumlar beğeniyor.

Belki de en önemlisi Ultraslan yönetime baskıya başladı. Taraftar Çıldırdı diye. Yönetim de çatır çatır farkında bu iş buradan dönerse çiğ çiğ yiyecek taraftar onları. O adam buraya gelir, dönemez artık, allem edip kallem edip getirmeleri artık şarttan da öte

Seten'in tweetinin tek amacı Ahmet Bulut'u göklere çıkarmak beyler. Zaten arası çok iyi bu ikisinin. Bakın Monaco bonservissiz ve forvet almadan bırakmıyordu ama Ahmet Bulut nasıl bağlantıları güçlü bir menajer ki söktü aldı geldi algısı yaratılmak için atılmış bir tweet tamamen. Yönetim de taraftar da oyuna gelmesin hemen.

Burda bizleri umutlandıran boş duyumcular değil, yönetime yakın adamların falcaoyla ilgili paylaşımlarıydı özellikle ümit davala ve gökhan zan. olumlu gelişme olmasa onlar hiç girmezdi bu topa bence.
Aynen öyle o kadar önemli kişi paylaştı içerden,ultrAslandan kolombiya basını ve dünya basınından bu iş bitmek üzere diye
Bir adam çıkıyor %51 diyor hemen karalar bağlanıyor. Bu adam Asamoah olayında yanılan adam değil mi ben mi yanlış hatırlıyorum

Belki mevkisi doldurulmadan adam göndermemeyi bizimkiler de öğrenir bu sayede.

Adamların forvet almak istediği aşikar, ben aynı ümit bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt