Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim anlamadığım Monaco yüksek bütçesinden dolayı bırakmak istemiyor muydu bu adamı? Adamın maaşı mı değişti şimdi ne oldu da adam almadan bırakmıyorlar? Bence bonservis koparmaya çalışıyorlar.

Beklemekten iflagimiz çürüdü be.
IMG_20190731_232421.webp

Bu seten hırbosu dün 48 saat içimde belli olacak demedi mi. Bumu yani belli olan komik,,

Seten ve Ali Naci dahil hiç bir muhabir bu falcao transferinde net bilgi alamıyor. Genelde her transferde söylenen klasik argümanlar üzerinden gidiyorlar. Dolayısıyla hiç bir ajans bu konuda net haber veremiyor. Hep olasılıklar konuşuluyor bilinen tek gerçek falcao ile anlaşıldığı oda yabancı kaynaklarda zaten yazıyor.

Sonuç olarak seteni resmi açıklama gibi görüp moral bozmayın derim. Bu iş yarın yada en geç cuma netleşir ve bitiririz diye düşünüyorum

Falcao'nun ayrilacagini ve Monaco'nun forvet aradigini tüm dünya duydu. Para koparmanin pesinde dürzler

Benim anlamadığım Monaco yüksek bütçesinden dolayı bırakmak istemiyor muydu bu adamı? Adamın maaşı mı değişti şimdi ne oldu da adam almadan bırakmıyorlar? Bence bonservis koparmaya çalışıyorlar.
Kimse bir sey bilmiyor herkes salliyor gibi geliyor bana.

Falcao gibi bir oyuncuda Ahmet Bulut da haber sizdirmaz bence Seten bile olsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt