Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 16.636
- 12.140
- 1.418
@Benhun Kılıç selamlar benhun kardes like lamayinca eksiklik hissediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seten resmen, Niconun haberine calip suslemis ve 20 saat sonra vermis LOL
Haberden bağımsız söylüyorum zır cahilin teki.
Silva kac gunde bitti haber cikti adam ertesi gun ucaga bindi para olunca biter herkes bizim gibi cingene pazarligi yapmiyor rahat ol cuma aksama kadar diaz imzayi atar bugun gorduk adam sakatta degilbence bir kaç güne bitmez kolay kolay.
Buyrun Haldün Domalmaç
Bu iş hep böyleydi zaten genelde böyle sansasyonel bir isim aldığımızda ligin ilk maçını tribünden izleyerek taraftarı selamlar.

Aallllaaaaaahhhhhhhhhhhhuuuu aaqqqqqqqqbaarrrrrrrrrr
Hasan
@hsnyldrm1979
·
30sn
"Radamel Falcao büyük olasılıkla Monaco'dan ayrılıp Türkiye'ye gidecek. SPORT1'e göre, Ahmet Bulut ve Jorge Mendes Monako'da Falcao transferini bitirmek için uğraşıyorlar. Radamel Falcao'nun Galatasaray'a transferi tamamlanmak üzere." (link: https://www.sport1.de/transfermarkt/2019/07/radamel-falcao-wechsel-von-as-monaco-zu-galatasaray-vor-abschluss.amp) sport1.de/transfermarkt/…
Luyi Afrika Kupasında oynadı hazır diyebilirim. Zaten ölüsü Ahmetten iyidir. Seri'yi yazıp onu yazmamak garip. Hele emreyi yazman daha garipMuslera mariano Ahmet marcao nagatomo Donk belhanda seri Jimmy Babel emre.. kupa maçına böyle çıkarız heralde, cezalı var mı bilmiyorum
Nef Galatasaray markası sayesinde milyon dolarlar kaldırdı bize verdiği ne ki