Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera mariano Ahmet marcao nagatomo Donk belhanda seri Jimmy Babel emre.. kupa maçına böyle çıkarız heralde, cezalı var mı bilmiyorum

umarım 1 ayda 1 forvet oyuncusu buluruz diagne mitroglou da gider bu sefer de adem oynar yarım sezon

"Radamel Falcao büyük olasılıkla Monaco'dan ayrılıp Türkiye'ye gidecek. SPORT1'e göre, Ahmet Bulut ve Jorge Mendes Monako'da Falcao transferini bitirmek için uğraşıyorlar. Radamel Falcao'nun Galatasaray'a transferi tamamlanmak üzere."

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu iş hep böyleydi zaten genelde böyle sansasyonel bir isim aldığımızda ligin ilk maçını tribünden izleyerek taraftarı selamlar.

Hep böyleydi denmez. Diagne yi hala satamazsan veya satsanda. Devre arası olduğu gibi mecbur kalırsın para bayılma ya. Sonra uğraş dur ffp açığımız var diye.

Gidip 12-13 başka adam almak zorunda kalırsa yönetim. Ozaman derler ki orta sahan yok madem Fernando niye izin verdin gitmesine, birde oraya oyuncu alacaksin
.

Falcao işi cozulmeliki diğer mevkileri halledelim. Ondan sonra Fatih hoca hala takım otururamadi, takım top oynamıyor filan. Defansif görev yapıp oyunu başlatacak 6 numara ve ofansif anlamda planlarını ona göre yapican 9 numara olmaz ise, eee niye hazırlık kampı yapıyoruz ki. Yukleme yap yeter.

Nef Brentford London, 1.5 - 2 milyon pounda İngiltere de sürekli ev satıyor.

1.5 milyon euro falan onlar için para değil böyle bizim gazımızı almaya çalışıyorlar ama yemezler bize çok düşük fiyat veriyorlar.

Falcao gelir niye stres ettiniz bu yaştan sonra bu adama put gibi tapacak başka takım taraftarı yok. Buraya paşa paşa gelecek efsane olacak ve gidecek.

Her yol Falcao'ya çıkıyor.

Hasan
@hsnyldrm1979

·
30sn

"Radamel Falcao büyük olasılıkla Monaco'dan ayrılıp Türkiye'ye gidecek. SPORT1'e göre, Ahmet Bulut ve Jorge Mendes Monako'da Falcao transferini bitirmek için uğraşıyorlar. Radamel Falcao'nun Galatasaray'a transferi tamamlanmak üzere." (link: https://www.sport1.de/transfermarkt/2019/07/radamel-falcao-wechsel-von-as-monaco-zu-galatasaray-vor-abschluss.amp) sport1.de/transfermarkt/…
Aallllaaaaaahhhhhhhhhhhhuuuu aaqqqqqqqqbaarrrrrrrrrr

Dünya üzerinde alacağı oyuncunun oynadığı takımın, o mevkiye transfer yapmasını bekleyen tek takımız herhalde. Asamoah için bekledik, Alan için bekledik, Banega için bekledik şimdi de Falcao.

Başkası niye yapmıyor abi. Monaco Mariano yerine Madrid'in oyuncu almasını beklemiyor. Sevilla Fernando yerine adam almamızı beklemedi. Fenerde Bjkde de benzer haber hatırlamıyor. Tek biz bekliyoruz kerizlik mi yapıyoruz acaba anlamadım bu işi.

Muslera mariano Ahmet marcao nagatomo Donk belhanda seri Jimmy Babel emre.. kupa maçına böyle çıkarız heralde, cezalı var mı bilmiyorum
Luyi Afrika Kupasında oynadı hazır diyebilirim. Zaten ölüsü Ahmetten iyidir. Seri'yi yazıp onu yazmamak garip. Hele emreyi yazman daha garip

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt