Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seri'nin adı da geçiyor hâlâ
Bedelsiz gelme ihtimali var mıdır acaba

Mohammed
Onyekuru-İrfan-Taylan-Feghouli
Seri​

İsmi geçenlerden en iyi kadro bu olur herhalde. Seri ön libero düşünülüyorsa taylan kesin oynamalı yoksa bariz dinamizm eksikliği olur takımda. Fm deyimiyle taylanı savaşçı ortasaha olarak oynatırız. Seri önünde irfan ve arda pimi çekilmiş bomba gibi olur

Tetteh’i o zaman alsaydık tutmasa bile elimizden rahatça çıkarabilirdik. Tutsaydı zaten çok daha iyi olurdu. O yüzden bence tam tersi bu tarz transferlere devam etmeliyiz
2 hafta boyunca o adam konuşuldu ve konuşulan paralar 10 milyon falandı az uz para değildi yahu ki adamda aman aman bi potansiyel de yok yani.Scout ekibi forvet transferinde net olarak sınıfta kaldı bence o dönem(yönetim gibi) o bütçeyle iyi bi topçu alabilirdik rahat he kazık yiyebilirdik yine ama en azından giren o kadar büyük olmazdı.

Lukunku soyadını değişmiş ,Ali Sowe yapmış

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
14573.jpg

2 hafta boyunca o adam konuşuldu ve konuşulan paralar 10 milyon falandı az uz para değildi yahu ki adamda aman aman bi potansiyel de yok yani.Scout ekibi forvet transferinde net olarak sınıfta kaldı bence o dönem(yönetim gibi) o bütçeyle iyi bi topçu alabilirdik rahat he kazık yiyebilirdik yine ama en azından giren o kadar büyük olmazdı.
Renktaş şöyle düşün 13’e Diagne alıp 2.5 maaş verip istemediğinde satamamak mı? Yoksa 10’a Tetteh alıp 600-800 bin euro maaş verip tutmadığında 3 civarına da olsa elden çıkarmak mı? Bu takım hiçbir şey yapmayan Jose Rodriguez’i 2.5’e sattı zamanında. Çünkü maaşı düşüktü her yerde alabiliyordu o parayı.

Edit: Scoutların o dönem sınıfta kalıp kalmadığını da bilmiyoruz çünkü yönetim ‘son gün’ bir forveti ligimizden diğerini de menajerler aracılığıyla aldı.

Seri her türlü gelir son gun de olsa

Hulkun son durumu ne acaba en son tanker gibiydi acayip kilo almış ağırlaşmış futbol oynamaya istekliyse o başka her türlü götürür

Trtspor:
#SICAKGELİŞME | Galatasaray'ın transfer görüşmesi yaptığı Henry Onyekuru saat 23.40'ta İstanbul'da olacak. https://t.co/3xsQYOJyPl

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt