Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sowe iyi topçu tetteh gibi ceza sahası içinde beceriksiz değil
Valla Tetteh'den iyidir orasını bilemem ama bence Mostafa da oda max 3-4 m luk topçular bu adamların oynadıkları ligler belli sonuçta asla ve asla sırf forvet almak için kazık yememeliyiz aynı Diagne'de oldugu gibi

Ali yavuz neden oynamıyor? Hoca Sekidika'yı neden oynatmıyor? Kerem çürüyüp gidecek mi sorularının cevabı ekte.
Onye ile Ali Yavuz ve sekidikayı kıyas onye ye ayıp olmuş. Kerem iyi ama ona bir şey demiyorum

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diagne kazığı bitmeden millet boupenzda demeye başladı..

Aslında hiç riske gerek yok gidelim hulk u alalım

Renktaş şöyle düşün 13’e Diagne alıp 2.5 maaş verip istemediğinde satamamak mı? Yoksa 10’a Tetteh alıp 600-800 bin euro maaş verip tutmadığında 3 civarına da olsa elden çıkarmak mı? Bu takım hiçbir şey yapmayan Jose Rodriguez’i 2.5’e sattı zamanında. Çünkü maaşı düşüktü her yerde alabiliyordu o parayı.

Edit: Scoutların o dönem sınıfta kalıp kalmadığını da bilmiyoruz çünkü yönetim ‘son gün’ bir forveti ligimizden diğerini de menajerler aracılığıyla aldı.
Bizimkiler kazık yiyeceksek en azından gol kralını alarak kazık yiyelim demiş olabilir ben zaten scout ekibinden çok yönetimi suçlu buluyorum ki beceriksizliklerini cümlealem bildiği için değinmedim.Sonuçta diagne piyasası baya şişirilmiş bir adamdı bizimkiler en kötü araplara maraplara çakarız yaza bütçe çıkar dediler ama artık teklif mi gelmedi diagne mi gitmek istemedi sonuç olarak patladık ve Falcao ilen birlikte rezilliklerimize tüy diktik.

Halilde satın alma opsiyonu yokmuş, salim manav yazmış. 6 ay adamı almayın arkadaş istemiyorum gelmesin ya . Yönetim yine başladı rezilliklere

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ali yavuzun potansiyeli var ben de beğeniyorum okey ama 3-4 sene önce izlediğim Ali yavuzla şuanki Ali yavuz arasında sadece fizik farkı var.Hiçbir şekilde oyun anlamında kendini geliştirmemiş.Bazı özelliklerinin üzerine gitmemiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt