Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav Zaza tam bizim lige uygun forvette en az 3 alır bir de yatmaya gelir buraya , gelmesin.

Irfan halil onyekuru aciklansin da DMC ve Santrafora odaklanalim. Osman senher bile gördü

Zamanında samatta yerine Diagne aldık diye çok söylenmiştik forumca. Ben de söylendim açıkçası ama görüyoruz ki samatta diagneden bile leş.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Diagne yerine dğl. Falcao yerine istemistik. Diagneyi aldigimiz sezon alan ve patoyla ilgilenmistik olmamisti rts.

Bu arada Samatta kaliteli bi forvet ama verim almayı bilmek gerek. Hocanın elinde olsa farklı seyler konusuyor olurduk Samatta ile ilgili.

sağ ayakla atıyor,sol ayakla atıyor,kafayla atıyor diğer bir özelliği kel olması kel fovetler iyidir herzamn :)

Şu takıma ıq seviyesi normal düzeyde adam yiyen bir orta saha alın Fener ozan-Gustavo Bjk Atiba-Josef ilen oynuyo bizde bir tane bile defansif topçu yok yav,Taylan desen o da bi yere kadar.Alacağımızı adamın muazzam tekniği olmasına falan gerek de yok ayağı az buçuk pas yapsın dikine oynasın ve en önemlisi topu kazanma süremizi kısaltsın yeter.

formation_22_01_2021 10_11_19.webp

HO

Zaza gelirse ilk defa solak forvetimiz oluyor sanırım. Önceden varsa da ben hatırlamıyorum

Edit: Jo vardı 10 sene önce falan o solaktı sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt