- 5 Ağustos 2019
- 1.099
- 801
- 608
Yav Zaza tam bizim lige uygun forvette en az 3 alır bir de yatmaya gelir buraya , gelmesin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güldürdün sabah sabaho nasıl anlaşma öyle kapütülasyonlar gibi. ama güzel bi yönetim bulmuşlar doğruysa
Son 2.5 sezon 15 gol. Baya etkili. #skorerYav Zaza tam bizim lige uygun forvette en az 3 alır bir de yatmaya gelir buraya , gelmesin.
Diagne yerine dğl. Falcao yerine istemistik. Diagneyi aldigimiz sezon alan ve patoyla ilgilenmistik olmamisti rts.Zamanında samatta yerine Diagne aldık diye çok söylenmiştik forumca. Ben de söylendim açıkçası ama görüyoruz ki samatta diagneden bile leş.
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
buraya gelir 5 tane atar gider yarım sezonda işte.Sallamaz buralarıSon 2.5 sezon 15 gol. Baya etkili. #skorer
Irfan halil onyekuru aciklansin da DMC ve Santrafora odaklanalim. Osman senher bile gördü
Benzini shellden forveti kelden diyosun
sağ ayakla atıyor,sol ayakla atıyor,kafayla atıyor diğer bir özelliği kel olması kel fovetler iyidir herzamn![]()
seri-diagne-luyindama fay hattından kırılır bu takım ne yazıkki.
Kız gibi orta saha
seri-diagne-luyindama fay hattından kırılır bu takım ne yazıkki.
Kız gibi orta saha
Birden kaçmıştı demi o at hırsızı ahahaahahZaza gelirse ilk defa solak forvetimiz oluyor sanırım. Önceden varsa da ben hatırlamıyorum
Edit: Jo vardı 10 sene önce falan o solaktı sanırım
Podolskiyi sayabiliriz direk forvet olmasa da bizde öyle oynadiZaza gelirse ilk defa solak forvetimiz oluyor sanırım. Önceden varsa da ben hatırlamıyorum
Zaza gelirse ilk defa solak forvetimiz oluyor sanırım. Önceden varsa da ben hatırlamıyorum